📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
Czekałem do końca aż odpali. Słaba ta zapalniczka albo dysza zapchana do dupy ta kuchenka .
filmy innych użytkowników które mnie rozbawiły , zaciekawiły lub zbulwersowały
Kanał na Y.T "Km2bp"
-Ernest Hemingway
sPiSałeś się na medal z cebuli za to, że dałeś radę wjechać w ten temat z polityką.
Księga sadola mówi jasno: zawsze gdy zjeb z antyPO się pojawi to i zawsze się znajdzie zjeb z antyPIS żeby mu to wypomnieć.
PieronJasnySzlag napisał/a:
Księga sadola mówi jasno: zawsze gdy zjeb z antyPO się pojawi to i zawsze się znajdzie zjeb z antyPIS żeby mu to wypomnieć.
Lepiej się zainteresuj co mówi księga do języka polskiego do podstawówki.
Bo kolory były złe i skrzydełka też były złe. A teraz wydziara sobie Arę.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów