Usuwanie zęba, który chyba się popsuł Oczywiście przy takich akcjach chłop pewnie się znieczulił Jest to mój pierwszy temat więc proszę o wyrozumiałość.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
12 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
infografika dla 1920x1080.
To do wcześniejszego komenta. Musiałem to wstawić - bo zrobiłem. Bo wcześniej nie chciało się uploadować.
Rasizm jest OK.
To do wcześniejszego komenta. Musiałem to wstawić - bo zrobiłem. Bo wcześniej nie chciało się uploadować.
Widzicie, bo używacie jakiś chujowych monitorów panoramicznych. Ja drodzy państwo mam super monitor 4:3 w rozdzielczości 1280 x 1024 i wszystko wygląda cacy. Nawet nie muszę się z hdmi pierdolić, dsub ustawia się automatycznie
No a player chujowy.
No a player chujowy.
No to jest typowe Polactwo. Po chuj mu jakieś tam zęby do picia wódki. Po co leczyć. Wyrywamy i chuj.
Na prywatne leczenie szkoda kasy a na NFZ wyrwali by mu tak samo tylko tylko by jeszcze siedział w kolejce ze starymi moherami śmierdzącymi moczem.
Jaką ja mam bekę ze szczerbatych ludzi. Generalnie to po tym się poznaje Polaków na zachodzie. Jak ktoś się uśmiechnie i ma dwa zęby z przodu to już wiem, że rodak.
U mnie w robocie jest majster, którego bardzo szanuję. Zapowiedział swojej brygadzie, że jak ktoś będzie straszył szczerbatym uśmiechem to ma miesiąc na wstawienie zębów albo wypierdala z roboty. Złoty człowiek. Cywilizuje dzikich.
-Ernest Hemingway
Na prywatne leczenie szkoda kasy a na NFZ wyrwali by mu tak samo tylko tylko by jeszcze siedział w kolejce ze starymi moherami śmierdzącymi moczem.
Jaką ja mam bekę ze szczerbatych ludzi. Generalnie to po tym się poznaje Polaków na zachodzie. Jak ktoś się uśmiechnie i ma dwa zęby z przodu to już wiem, że rodak.
U mnie w robocie jest majster, którego bardzo szanuję. Zapowiedział swojej brygadzie, że jak ktoś będzie straszył szczerbatym uśmiechem to ma miesiąc na wstawienie zębów albo wypierdala z roboty. Złoty człowiek. Cywilizuje dzikich.
Abraxus napisał/a:
Po chuj mu jakieś tam zęby do picia wódki. Po co leczyć. Wyrywamy i chuj.
Nikogo nie interesuje historia twojego podłego życia.
"T. Komar, ps. Tomek, poszukiwany przemytnik międzynarodowy, (PL)Królewskiej Krwi, czyli naturalnego afrodyzjaku zwierzęcego, w Indonezji objętego ochroną, grozi mu kara pozbawienia wolności."
gieno1 napisał/a:
co to za zjebany odtwarzacz nie można regulować głosu
Jako posiadacz tytułu naukowego: magister, oraz tytułu zawodowego: inżynier, w obu przypadkach: informatyki - stwierdzam, że sam jesteś zjebany.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów