📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Za dobrze wytresowanego psa zawsze piwo
Wszystko na łańcuchach - widać kultura taka sama jak w Polsce.
Prędzej zauważyliście, że pianino przypięte łańcuchem i nie można zajebać niż to że to przebieraniec.
martxi napisał/a:
Ziaba a może tubkę wazeliny do tego?
Nie trzeba , twoja dziewczyna jest teraz wystarczająco mokra.
up Muppet
Dzięki za przypomnienie, bo jak tylko usłyszałem początek to w głowie pojawiło się "Pamiętam to kurwa, ale jak to się nazywało". Gdyby nie obywatelska postawa takich ludzi jak on byśmy dawno dostali pierdolca przez właśnie takie sytuacje.
Dzięki za przypomnienie, bo jak tylko usłyszałem początek to w głowie pojawiło się "Pamiętam to kurwa, ale jak to się nazywało". Gdyby nie obywatelska postawa takich ludzi jak on byśmy dawno dostali pierdolca przez właśnie takie sytuacje.
prostszej piosenki na pianino chyba kurwa nie ma....
Panie Rockmen jest wiele łatwiejszych. Oczywiscie koleś nic przejebanego (poza tym zjebał parę razy) nie grał, typowy kawałek na wyrywanie dup , ale dobrze dla niego, może przynajmniej porucha jak się to nauczy grać lepiej (chociaz po rekacjach panienek z ulicy można wnioskować, że jednak by poruchał)
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów