Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dobrze, że nie jebnął w znak.
Przy tych wszystkich gwiazdach ncaap polówka podzieliłaby się na trzy części.
Tak jak w filmiku poniżej.
Przecież to kurwaa golf...
Jak takie strupy przechodzą badanie techniczne, kurwa hamulec na jedno koło
Ty chuuja masz pojęcie o jezdzie i nie bede cie z bledu wyprowadzal gimbusie
Jak to kurwa możliwe, że coś takiego jeździ po drodze?? I jest przecież niemożliwe żeby takim złomem jechać i nie wiedzieć co się odpierdala bo to widać po najlżejszym naciśnięciu hamulca. Skurwysynom co jeżdżą niesprawnymi samochodami powwinno się walić kary administracyjne liczone w tysiącach, niech złomują te truchła a nie wyjeżdżają nimi na drogi!
Miej pretensje do Mietków ze stacji kontroli pojazdów, to oni podbijają te szroty.
miał jednostronne hamulce
Nie miał, miał hamulec zajebany w podłoge i koła zablokowane podczas działania siły odśrodkowej (szybkie odbicie w prawo), dalej tez zadziałała fizyka.
Miej pretensje do Mietków ze stacji kontroli pojazdów, to oni podbijają te szroty.
Nie miał, miał hamulec zajebany w podłoge i koła zablokowane podczas działania siły odśrodkowej (szybkie odbicie w prawo), dalej tez zadziałała fizyka.
W drugiej części zaprzeczyłeś części pierwszej.
To auto mogło być sprawne, więc diagnosta z czystym sumieniem mógł podbić przegląd.
Po prostu hamulec zajebany w podłogę i koła zblokowane podczas działania siły odśrodkowej (szybkie odbicie w prawo), dalej też zadziałała fizyka.
Po prostu kierowca debil....
Takimi truchłami jeszcze Polaczki jeżdżą? Bieda w chuj w tej cebulandii...
I nie brzydzisz się pisać w cebulackim języku, odwiedzać cebulskie strony internetowe? Lepiej rusz się bo Helmut cię woła, żebyś mu dupę wytarł.
Nie wiem jakie trzeba mieć opony albo rozpierdolone hamulce żeby na prostej drodze i suchej nawierzchni przednionapędowe auto dostało takiego poślizgu. Efekt biedy w tym smutnym kraju.
Czytaj wyżej komentarze aaaaa bodajze - dovrze tam jest rozkminione
W drugiej części zaprzeczyłeś części pierwszej.
To auto mogło być sprawne, więc diagnosta z czystym sumieniem mógł podbić przegląd.
Po prostu hamulec zajebany w podłogę i koła zblokowane podczas działania siły odśrodkowej (szybkie odbicie w prawo), dalej też zadziałała fizyka.
Po prostu kierowca debil....
No ale nie zmienia to faktu polskich realiów w stacjach diagnostycznych
No ale nie zmienia to faktu polskich realiów w stacjach diagnostycznych
A tutaj mogę zgodzić się w całej rozciągłości...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów