📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
a potem każdy się zastanawia.....
dlaczego na ścianie ktoś "napisał" 1111
dlaczego na ścianie ktoś "napisał" 1111
typowy covidianin :/ zapierdala w maseczce, ojoj zly covid trzeba trzymac 2 metry dystansu i inne cyrki, pojedzie sobie winda, wytrze o sciane a reszta zostawi na buleczkach, ktore wymaca w sklepie. Taki pan jest idealem obywatela - bo nie jest "samolubny" i chroni zdrowie i zycie innych... a normalny czlowiek bez namordnika uwazany jest za "zabojce" ale sie porobilo na tym swiecie
Wujek halman? Brzmi jak jeden z tych wujków co to próbują zwabić dzieci do piwnicy...
JaTylkonaChwile napisał/a:
typowy covidianin :/ zapierdala w maseczce, ojoj zly covid trzeba trzymac 2 metry dystansu i inne cyrki, pojedzie sobie winda, wytrze o sciane a reszta zostawi na buleczkach, ktore wymaca w sklepie. Taki pan jest idealem obywatela - bo nie jest "samolubny" i chroni zdrowie i zycie innych... a normalny czlowiek bez namordnika uwazany jest za "zabojce" ale sie porobilo na tym swiecie
nie zesraj się jak twój kolega z windy
Jebaka80 napisał/a:
Żeby mu tak ktoś mordę wytarł o tą ścianę...
Takiego kolesia to mało kto ruszy... Bynajmniej Ja bym nie dotknął. Nie wiem czy bym w ogóle ustał przy nim... Jak dobrze jebie to jest nie do ruszenia... TO się tak wydaje że szybciutko go wyjaśnisz a w rzeczywistości w kilka sekund uciekniesz przecinając powietrze w poszukiwaniu zapachu pozbawionego kackupy wymieszanej z odleżynami.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów