podobno akcja ogólnopolska. Policja "nie może" ustalić sprawców wandalizmu
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
pewien wikary z Torunia po latach obmacywania/jebania (molestowanie to sobie można różnie interpretować) gimnazjalistek doczekał się właściwego oznakowania
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ksiądz w domu , zbok w domu.
Dobre, odwracaj uwagę wykrzykując androny o kościelnej mafii pedofilskiej, jednocześnie zaprzeczaj istnieniu gejowskiej mafii w kościele.
@janlew
Tylko ty potrafisz dojebać taką skrajnością, robiąc przy okazji z siebie hipokrytę
@hfbnmiuytp
Żydowski spisek! NWO! Niszczenie chrześcijaństwa w europie! Islamizacja!
Tylko ty potrafisz dojebać taką skrajnością, robiąc przy okazji z siebie hipokrytę
@hfbnmiuytp
Żydowski spisek! NWO! Niszczenie chrześcijaństwa w europie! Islamizacja!
Kiedy tvn w swoich serwisach co godzine nadawał materiały z urodzin hitlera z wafelkowym tortem to wiadome było że w najbliższym czasie coś pierdolnie po cichu z innej strony. I jebło, ustawa usa która pośrednio miała (wydarzenia sprzed miesiąca to potwierdziły) nas przycisnąć ws żydowskich roszczeń.
Teraz kiedy do szkół wchodzi gender i wbijana na siłe tolerancja to też trzeba zapewnić intelektualnemu plebsowi jakieś odwrotne problemy na których co drugi idiota się skupi.
A jak ktoś tu doszukuje się spisku to iniota, macierewicz, katol i ciemnogród...
Teraz kiedy do szkół wchodzi gender i wbijana na siłe tolerancja to też trzeba zapewnić intelektualnemu plebsowi jakieś odwrotne problemy na których co drugi idiota się skupi.
A jak ktoś tu doszukuje się spisku to iniota, macierewicz, katol i ciemnogród...
Spiderowski napisał/a:
Kiedy tvn w swoich serwisach co godzine nadawał materiały z urodzin hitlera z wafelkowym tortem to wiadome było że w najbliższym czasie coś pierdolnie po cichu z innej strony. I jebło, ustawa usa która pośrednio miała (wydarzenia sprzed miesiąca to potwierdziły) nas przycisnąć ws żydowskich roszczeń.
Bo to są pożyteczni debile, tęskno im do liberalno-socjalistycznej europy zachodniej
Jestem za ograniczaniem wpływów KK w Polsce, z drugiej strony zastępowanie tego tęczowatością, pedałem i mentalnością typu uczucia > rozum jest jak leczenie dżumy cholerą. Jebać ciemnogród, zarówno lewacki jak i katolski.
Was tutaj powinno się przeorać przez całe kompendium wiedzy o manipulacjach, przekłamaniach i przeinaczeniach, oraz nauczyć interpretacji oraz czytania ze zrozumieniem xD
Hurr durr złe lewactwo
Hurr durr Pedroń, i inne pierdololo xD
1. Tutaj prostowanie o księżach: są grupą o jednym z NAJNIŻSZYCH odsetków pedofilii pośród wszystkich społecznych grup.
Najwięcej za to jest tego pośród ludzi niewykształconych (wiejskich parobczaków zwłaszcza) i sekcja rolnicza.
2. To, że wśród pedofilów jest duży odsetek gejów to KORELACJA, a nie PRZYCZYNOWOŚĆ. Jak ogarniecie różnicę między jednym a drugim, to wtedy się wypowiadajcie, bo tylko bijecie pianę o swoje debilne projekcje na temat.
O złej, lewackiej Unii się nawet nie wypowiadam, bo nie mam bladego pojęćia, skąd bierzecie swoje bańki informacyjne, a fajnie sie patrzy, jak dzieci w piaskownicy myślą, że są nie wiadomo jakimi myślicielami.
Hurr durr złe lewactwo
Hurr durr Pedroń, i inne pierdololo xD
1. Tutaj prostowanie o księżach: są grupą o jednym z NAJNIŻSZYCH odsetków pedofilii pośród wszystkich społecznych grup.
Najwięcej za to jest tego pośród ludzi niewykształconych (wiejskich parobczaków zwłaszcza) i sekcja rolnicza.
2. To, że wśród pedofilów jest duży odsetek gejów to KORELACJA, a nie PRZYCZYNOWOŚĆ. Jak ogarniecie różnicę między jednym a drugim, to wtedy się wypowiadajcie, bo tylko bijecie pianę o swoje debilne projekcje na temat.
O złej, lewackiej Unii się nawet nie wypowiadam, bo nie mam bladego pojęćia, skąd bierzecie swoje bańki informacyjne, a fajnie sie patrzy, jak dzieci w piaskownicy myślą, że są nie wiadomo jakimi myślicielami.
dwakilo napisał/a:
oddzielić kościół od Państwa! Jebać PiS!
nie podniecaj się bo ci żyłka pęknie
Trimeresurus napisał/a:
Tutaj prostowanie o księżach: są grupą o jednym z NAJNIŻSZYCH odsetków pedofilii pośród wszystkich społecznych grup.
Niezła próba księże proboszczu. Niezła próba.
Czy ja wiem czy wandalizmu.. Powiększona grafika zaprojektowana przez kogoś... Ale zapewne skoro jest rozwiązana bez pozwolenia to już wandalizmu...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów