podobno akcja ogólnopolska. Policja "nie może" ustalić sprawców wandalizmu
podobno akcja ogólnopolska. Policja "nie może" ustalić sprawców wandalizmu
Okres ważności moich postów kończy się z chwilą ich opublikowaniaTylko ty potrafisz dojebać taką skrajnością, robiąc przy okazji z siebie hipokrytę
@hfbnmiuytp
Żydowski spisek! NWO! Niszczenie chrześcijaństwa w europie! Islamizacja!
Teraz kiedy do szkół wchodzi gender i wbijana na siłe tolerancja to też trzeba zapewnić intelektualnemu plebsowi jakieś odwrotne problemy na których co drugi idiota się skupi.
A jak ktoś tu doszukuje się spisku to iniota, macierewicz, katol i ciemnogród...
Kiedy tvn w swoich serwisach co godzine nadawał materiały z urodzin hitlera z wafelkowym tortem to wiadome było że w najbliższym czasie coś pierdolnie po cichu z innej strony. I jebło, ustawa usa która pośrednio miała (wydarzenia sprzed miesiąca to potwierdziły) nas przycisnąć ws żydowskich roszczeń.
Teraz kiedy do szkół wchodzi gender i wbijana na siłe tolerancja to też trzeba zapewnić intelektualnemu plebsowi jakieś odwrotne problemy na których co drugi idiota się skupi.
A jak ktoś tu doszukuje się spisku to iniota, macierewicz, katol i ciemnogród...
Bo to są pożyteczni debile, tęskno im do liberalno-socjalistycznej europy zachodniej
Jestem za ograniczaniem wpływów KK w Polsce, z drugiej strony zastępowanie tego tęczowatością, pedałem i mentalnością typu uczucia > rozum jest jak leczenie dżumy cholerą. Jebać ciemnogród, zarówno lewacki jak i katolski.
Hurr durr złe lewactwo
Hurr durr Pedroń, i inne pierdololo xD
1. Tutaj prostowanie o księżach: są grupą o jednym z NAJNIŻSZYCH odsetków pedofilii pośród wszystkich społecznych grup.
Najwięcej za to jest tego pośród ludzi niewykształconych (wiejskich parobczaków zwłaszcza) i sekcja rolnicza.
2. To, że wśród pedofilów jest duży odsetek gejów to KORELACJA, a nie PRZYCZYNOWOŚĆ. Jak ogarniecie różnicę między jednym a drugim, to wtedy się wypowiadajcie, bo tylko bijecie pianę o swoje debilne projekcje na temat.
O złej, lewackiej Unii się nawet nie wypowiadam, bo nie mam bladego pojęćia, skąd bierzecie swoje bańki informacyjne, a fajnie sie patrzy, jak dzieci w piaskownicy myślą, że są nie wiadomo jakimi myślicielami.
Niezła próba księże proboszczu. Niezła próba.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów