📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:44
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
szkoda ze obsługiwac nie umieją ...
bo się powinno korzystać z najbardziej niezawodnego http ://pl.wikipedia.org/wiki/Granatnik_RPG-7
Cytat:
Ruskie sołdaty dostały nowy sprzęt..
To wyrzutnia pigułek termobarycznych RPO (bodajże) M "Trzmiel".
Cytat:
wyglądają na kitajców no ale ok
Spójrz debilu na mapę i zobacz jakiej wielkości jest Rosja. Hint - tak, pochodne mongołów i innych wyrobów azjatopodobnych są od wieków w państwie rosyjskim.
Cytat:
Brawo synu zaj***łeś trawę.
No prawda, ino gdyby tak solidniej zajebał, to głowica paliwowo-powietrzna by ich zwęgliła, to by było ciekawe widowisko !
Z tego co pamiętam to pociski do AT-4 dopiero bo wypaleniu 50% ładunku czy też paliwa które napędza pocisk uzbraja pocisk który dopiero wtedy jest zdolny do wybuchu .
Ale zobaczcie Ruscy stosują AT-4 widoczne na filmie powyżej a
np.amerykanie używają FIM-92 Stinger
kozojebcy używają legendarnego i prostego jak budowa kozy RPG-7
Polacy jednak żeby nie być 100 lat za murzynami i kozojebcami RPG-76
Korea Północna Bazooka "M1"
A na koniec państwa afrykańskie - SOAS * (shit on a stick)
*specjalnie dobrałem tak nazwę bo SOAS oznacza "the school of oriental and african" żeby nie żadne moderator nie poczuł że obrażam czarnuchów
Ale zobaczcie Ruscy stosują AT-4 widoczne na filmie powyżej a
np.amerykanie używają FIM-92 Stinger
kozojebcy używają legendarnego i prostego jak budowa kozy RPG-7
Polacy jednak żeby nie być 100 lat za murzynami i kozojebcami RPG-76
Korea Północna Bazooka "M1"
A na koniec państwa afrykańskie - SOAS * (shit on a stick)
*specjalnie dobrałem tak nazwę bo SOAS oznacza "the school of oriental and african" żeby nie żadne moderator nie poczuł że obrażam czarnuchów
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów