ładnie się wpakował osobówką
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
w poznaniu....widziałem to....hehehehdobra akcja!!
te wycieraczki... zaraz odfrunie tym samochodem
baxter napisał/a:
no nie no szczyt inteligencji - nie dość że gość zmienia pas na skrzyżowaniu (lub cm za nim), na przejściu dla pieszych, nie patrzy w lusterka to jeszcze wpycha się na pas który się zwęża
Obrazek
Najpierw zdaj egzamin na prawo jazdy i pojeździj trochę to zrozumiesz dlaczego wykonał taki manewr....
ale to nie zmienia faktu że typ zjebał bo nie spojrzał czy ma wolne
tak jak pisze emd, osobówka miała akurat ciężarówke w martwym punkcie lusterka
a najlepsze jest to ze za taki przzyklad bezmozgowia nie zabieraja dozywotnio prawa jazdy
Na końcu filmu słychać uderzenie w samochód z kamerą. Widać jak też auto drga na filmie od uderzenia z tyłu.
Ale co chcecie ? Dobór naturalny - tir pewnie nawet nie drasnięty, koparka tym bardziej - a Opel ? Opel cały bok, i szyby do wstawienia
qhash napisał/a:
jeśli w/g ciebie polska należy do rosji to gratuluje wiedzy geograficznej
Może mu się kurwa daty pomyliły gimbusie
Ale to zjebał, przecież jak już zaczynał skręcać to ta ciężarówka jechała koło niego
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów