Tak pieprzycie na tą babę, ale miała trochę racji. Złodziejaszki kupują za nasze ciężkie pieniądze nieoznakowane radiowozy, których celem jest przede wszystkim jak największy zysk, jednak gdy potrzebujemy policjanta to oczywiście go nie ma. Sami na pewno znacie miejsca gdzie strach się pokazać u siebie w okolicy, widzieliście tam policjanta/strażnika wiejskiego? Oczywiście, że nie bo zajęci są zarabianiem kasy. Sam nie znam miejsca z filmu, ale wygląda to tak jakby były tam akurat roboty drogowe i jest tymczasowy zakaz skrętu, kto wie czy nie przedawniony. Ja przez ostatnie pół roku wjeżdżałem na swoją ulicę na zakazie bo jakiś kretyn go postawił i zpomniał zdjąć po robotach. Naturalnie mandat bym jakby co dostał.
Baba nieco przegina ale ma trochę racji. Już kij z tym zakazem, ale za defaultowe ustawianie się na lewym pasie bym jej 1000zł zajebał.
Masz nieco racji, ale prawda po środku leży.
Baba nawet nie umie jeździć, zobaczcie co ona robi.
Co innego nie lubić policji i zachowywać się jak ta baba a co innego nie lubić policji, ale zachowywać się jak przystało. Przyjąć karę, bo w końcu się zawiniło. Oni nie są od tego by lubić.
Czemu tylko odwieczny problem:
Jak ja coś zrobię to policja jest od razu, a jak mi coś robią to jej nie ma?
I to mówi każdy polak, tylko ile razy udało mu się coś zrobić, co owocowałoby mandatem, a uszło płazem, a ile razy sam potrzebował policji.
Jechaly za mna psy i wkladajac rece do kieszeni bo zimno bylo a nastepnie je wyciagajac bo bym sie wyjebal oni jechali sobie powoli za mna i podczas wyciagania rąk wyleciała mi reklamóka z kieszeni i wjebali mi 100 zł. Sytuacja miala miejsce o godz 16 a worek po jebanych mandarynkach trzymalem od 7 rana i specjalnie go nie wyrzucalem a te kurwy jeszcze mandat mi wjebaly straszył mnie 200 zł bo widzial wyraźny ruch reką, tak jak uwazalem ze policja czuwa nad bezpieczenstwem tak teraz wkurwili mnie na maxymalna ilosc moich kurwików
Polecam obejrzeć całe,bo warto!Są pościgi,łapanki,komenda i END(tylko czy happy,czy nie ? ) :d
Umysł jest jak spadochron. Nie działa, jeśli nie jest otwarty.Kurwa co za historia, 21 latek jezdzi samochodem byłej dziewczyny, a w domu ma żone z trójką dzieci a najstarsze 9 lat?? O co tu kurwa biega?? Mnie ostatnio złapali za przekroczenie prędkości to nie byli tacy mili
Faktycznie, dziwne.
A ten młodszy policjant zasapał się jak świnia, brak kondycji, Panowie