18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 37 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32

Gdy nasze księżne się upiją a Alladyn prowadzi

Każdy jest wszechwiedzący... lecz zapytasz go o cokolwiek i milczy w zażenowaniu... typowy kozak w necie ***da w świecie...
Zgłoś
Rafal1757 2011-12-16, 20:47
sadyści- jeśli już macie dzieci to pokażcie im to ;p
Zgłoś
wampir2214 2011-12-16, 20:53
Fajna bajka choć moim skromnym zdaniem happy tree friends bardziej rypie psyche od tego.
Zgłoś
Pener 2011-12-16, 22:22
Rafal1757 napisał/a:

sadyści- jeśli już macie dzieci to pokażcie im to ;p

ja już nie mam dzieci
Zgłoś
Lechu1234 2011-12-16, 23:08
W 21 Sekund.! I po co kłamiesz.?
Zgłoś
maks18 2011-12-17, 9:06
rozjebały się jak tupolew;)
Zgłoś
Suka_Blyat 2011-12-17, 20:35
~Pener666 napisał/a:

ja już nie mam dzieci

Sprzedałeś je, żeby mieć pieniądze na wódkę?
Zgłoś
u................k 2011-12-18, 0:27
Straszne. Zrujnowałeś mi dzieciństwo i resztę życia! Idę się powiesić...

Z/w
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów