chuj mnie strzela jak słyszę najazdy na lisa , kurwa no jego mać , bo yarka pojechał przed wyborami . No i kurwa słusznie , staje ten kurdupel to wyborów i nawet nie chce zmierzyć się przed całym narodem z drugim oponentem . A wiecie dlaczego ? Bo parę lat , jak odchodził jarek dostał tak od tuska wpierdol w debacie , że od tamtej pory , nie ma takowej <słynne ceny ziemniaków, cukru itp , ale chuj w to >. Powracając - moda wielka na jechanie lisa do chuja
Akurat on jest mega inteligentnym człowiekiem i jego programy warto oglądać. Ale nie kurwa , bo on stara się czasami ukazać beton prawicy to jest be .
A to że niby coś powiedział o swoich sluchaczach - ja pierdole ... Kurwa , a źle powiedział ? Dzisiejszy widz jest debilem , no i teog oczekuję od telewizji - debilizmu . Spójrzcie sami co leci w niej.
Po drugie jak nie chcecie oglądać ludzi u lisa w normalnej debacie (moze nie wszystkie sa cacy , ale generalnie jest ok ), albo niczego co z nim związane , to wypierdalać na niezalezna , ogladac filmy stankiewiczowej , albo pospieszalskiego ogladac - tak to jest kurwa obiektywizm... yhhh sorka bo aż mi żyłka zapulsowała !!
A co do Korwina - ludzie , zlitujcie się - wielki kurwa ideał i autorytet . Nic do chłopa osobiście nie mam - bo gada co gada- ale przynajmniej jest temu wierny , a nie jak osika na wietrze.
Ale szczerze - kurwa toć on nie ma żadnego programu- kurwa nic . Pierdoli jak dziadek pod sklepem i tyle .Ze trzeba to i to zrobić i tamto pierdolamto - zapytaj jak ... to nie usłyszysz odpowiedzi.
A z tym paraolimpiadami to sobie zajebał shota w nogę - fakt , że to wszystko zostało nieco przekręcone , ale nie o 180 stopni . Było sobie przeczytać jego felieton w angorze , numer po tej wypowiedzi. Ręce opadly mi już zupełnie