18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:52
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 4:46
Uwalnianie myszy.
Jemiide • 2013-01-11, 16:11
Gość postanowił uwolnić mysz z kosza na śmieci. Niestety gryzoń nie nacieszył się wolnością zbyt długo

Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
brylant1412 2013-01-11, 18:33
rudy za co się nie chwyci to zawsze cos spierdoli
Zgłoś
m................o 2013-01-11, 18:37
Oszukać przeznaczenie
Zgłoś
lm 2013-01-11, 18:43
Rudy nawet w myszy nie może mieć przyjaciółki
Zgłoś
mikEWrona 2013-01-11, 18:59
kuurwa to jest zolnierz ? jakas pizada nie zolnierz... "i cant handle it"
Zgłoś
lufnik1946 2013-01-11, 19:09
Tak to już jest, rudemu nic się nie udaje!
Zgłoś
chudy179 2013-01-11, 20:36
Jednak rudym nie można wierzyć
Zgłoś
twisternh 2013-01-11, 21:50
bo rudy dlatego !!
Zgłoś
PuszczykTL 2013-01-11, 22:25 1
@ Javen :W rzeczy samej. To ryjówka (nawet nie gryzoń).
Zgłoś
sklenar 2013-01-11, 22:58
Najpierw myślę że ktoś tą mysz nadepnie. Potem że wpadnie pod koła samochodu. Z biegiem czasu dochodzę do wniosku że oni tą mysz zastrzelą, albo wejdzie na minę (wiem że jest za lekka). Następnie ponownie czytam tytuł. Zaczynam przepuszczać że autor zrobił se jakieś jaja. Ale chuj z tym. I tak tą mysz zje jakiś kot. Właśnie wtedy przyleciał ten ptak.

Zastanawiam się, po chuj nagrywać wypuszczanie myszy z kubła? Oni tam robią tak mało dobrych uczynków że to nagrywają na pamiątkę, czy nagrywają, bo pierwszy raz w tym miesiącu wyszli z domu?
Zgłoś
black88 2013-01-12, 14:19
kto daje piwa gościowi co nie potrafi poprawnie napisać nóż... ja pierdole. nie mam pytań
Zgłoś
k................7 2013-01-12, 16:55
good luck
Zgłoś
Smuxer 2013-01-12, 19:54
chuj poprawnie napisał, a nÓż mu nie wyszedł, co poradzić xD
Zgłoś
skwarkomen1 2013-01-12, 22:37
ciekawe czy to fejk jak z tym dzieckiem co go też takie ptaszysko poderwało do ziemi.
Zgłoś
Warchlak_Gwidon 2013-01-16, 12:44
przeznaczenia nie oszukasz
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem