Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Po pierwsze, jest napisane nad filmikiem, a po drugie uczyli mnie w szkole, że po "według" osobę piszę się z dużej ( w listach np. ), ale to było lata temu i moze źle pamietam.
Tu nie chodzi o pisownie. Twoj podpis- Wszystkie Michały to pedały.
Dopisek pod nickiem PISTOLERRO- Michał mi na imię
Tu nie chodzi o pisownie. Twoj podpis- Wszystkie Michały to pedały.
Dopisek pod nickiem PISTOLERRO- Michał mi na imię
Zamilknij cipko, albowiem niegodzien jesteś komentowania postów moich.
Komentarze typu "Chuje nie koledzy" wg. Mojego doświadczenia dają 2 typy osób, te które nigdy nie były na imprezie gdzie ktoś się zalał do nieprzytomnosci ( albo nigdy nie były na imprezie... ) albo osoby które same zalały się do nieprzytomnosci
Trudno Ci ogarnąć, że ktoś może mieć normalnych kolegów którzy nie odpierdalają takich akcji jak się najebiesz?
Komentarze typu "Chuje nie koledzy" wg. Mojego doświadczenia dają 2 typy osób, te które nigdy nie były na imprezie gdzie ktoś się zalał do nieprzytomnosci ( albo nigdy nie były na imprezie... ) albo osoby które same zalały się do nieprzytomnosci
Moje doswiadczenie nakazuje mi poszerzyc Twoja liste o kolejne 2 typy osob:
-Osoby ktore maja wiecej niz 16 lat
-(to to akurat rzadko spotykane) osoby ktore maja mozg.
Nie, nie jestem zdziwiony ze we wszechstronnej wiedzy zebranej w Twym doswiadczeniu zabraklo tych informacji.
chuj
Niebieski to nie czasem ty ? Może stąd ta ksywka
Nie, niestety nie jestem taki szczupły.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów