📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:10
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
🔥
Płyną inżyniery
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Qubec napisał/a:
Przeżył? Nie widać czy ma buty na nogach. W sumie nawet nóg nie widać.
Opony poszły.
Kałdi do kasacji.
Jak zobaczyłem zdjęcie auta pod ciężarówką to współczułem wypadku i pomyślałem "kurwa ciężka śmierć", ale później obejrzałem filmik i usłyszałem rosyjski i jakoś mi tak kurwa jakiekolwiek współczucie przeszło
Szkoda... że więcej drogowych zjebów tak nie kończy.
gen1r2 napisał/a:
Jak zobaczyłem zdjęcie auta pod ciężarówką to współczułem wypadku i pomyślałem "kurwa ciężka śmierć", ale później obejrzałem filmik i usłyszałem rosyjski i jakoś mi tak kurwa jakiekolwiek współczucie przeszło
Lekka śmierć. Koktajl z głowy znaleźli w bagażniku obok blach.
I wszystko przez chuja w ciezarowce... Wjebal mi sie tak ostatnio przed maske, a podobno nie moze.. tyle ze przy 140, takze niestety nie zasililem puli sadolowych filmikow, takze dramatu nie bylo. Ale wkurwil mnie niemilosiernie, bo po chwili proby wyprzedzania odpuscil i zjeb wrocil na prawy pas. Kurwa, ludzie, na takie zachowania nalezy przwrocic kare chlosty.
Witam szanowne towarzystwo wzajemnej adoracji.
Dane:
Kraj: Niemcy
Miejsce zdarzenia: autostrada
Ograniczenie prędkości: BRAK
Powód zdarzenia: wymuszenie pierwszeństwa przejazdu
Dane:
Kraj: Niemcy
Miejsce zdarzenia: autostrada
Ograniczenie prędkości: BRAK
Powód zdarzenia: wymuszenie pierwszeństwa przejazdu
Kierowce tira do paki za morderstwo
Kogucik_Bałamucik napisał/a:
I za to szacunek dla niego !
Dba by nikt mu się w dupę nie wpierdolił, zuch kierowca !
Uświadomię nieświadomych ale chociaż w przyszłości już się nie będą musieli ośmieszać. Nowsze auta tych lepszych marek mają taki system że wciśnięcie hamulca do końca włącza awaryjne światła. Rzeczywiście żeby uniknąć karamboli etc ale kierowca nie zrobił tego świadomie.
Nie należy go chwalić.
Szkoda, ze Majtczak na takiego nie trafil...
[ Dodano: 2024-09-26, 22:18 ]
A moze powinni mu dac nagrode za uratowanie zycia jakies przypadkowej rodzinie.
[ Dodano: 2024-09-26, 22:18 ]
dejwitdsgn napisał/a:
Kierowce tira do paki za morderstwo
Bugslick93 napisał/a:
Szkoda, ze Majtczak na takiego nie trafil...
Nawet nie chodzi o zapierdalanie, prawy pas wolny a jeden kretyn srodkiem a drugi lewym go wyprzedza. We dwóch im prawko dozywotnio zajebac tępe skurwysyny. Nawet nie zlicze ile razy mi tak tir wyjechal nawet jadąc przepisowo, i wlasnie często na 3 pasach lub jak jest pas włączenia do ruchu i z pizdy nie patrząc wjezdzają na lewy i zabijają ludzi i to juz nie tylko tirowcy ale osobówki tez.
donkapusta napisał/a:
Ale awaryjne światła jeszcze zdążył włączyć.
Ty durny biedaku w nowszych autach awaryjne włączaja sie automatycznie. Hołota cieszy się ze śmierci zarobasa, a to że głąb z tira go zabił zmieniając pas na ciągłej i patrząc w lusterku na swój głupi ryj to juz nieistotne, typowe polaczki
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów