📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
16 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
jakiś dziwny ten Twój jutub
Ciekawe, czy chuj tak samo się cieszy 10-tego jak dostanie do łapy 1 242 zł.
jeszcze jeden zakompleksiony z co ma małego fiuta i mu się marzy dorodny kutas
zalozylem przed chwila konto, zeby pojechac was zjebane pedaly co macie nudne życie. Krecilem ten filmik i jestem z niego dumny tak jak z wielu rzeczy jakie robiliśmy z tym ziomkiem, pełno śmiechu, dystansu do życia. Potrzebujecie tego panowie co niektorzy. Dla tych co sie uśmiechneli przy ogladaniu wielki plus. Siemanko! Stawiajac to miało być dla znajomych, zwała kiedy ktoś to wrzuca hehe
brylant noł lajfie bez kolegów, chyba, ze z internetu
fajne. smieszne. my w pracy tez mamy smieszne zawolanie .... krzycza do mnie: wypusc flaminga
ja sciagam gacie i pokazuje chuja... wszyscy sie smieja
tak tak mam malego
ja sciagam gacie i pokazuje chuja... wszyscy sie smieja
tak tak mam malego
harzy napisał/a:
zalozylem przed chwila konto, zeby pojechac was zjebane pedaly co macie nudne życie. Krecilem ten filmik i jestem z niego dumny tak jak z wielu rzeczy jakie robiliśmy z tym ziomkiem, pełno śmiechu, dystansu do życia. Potrzebujecie tego panowie co niektorzy. Dla tych co sie uśmiechneli przy ogladaniu wielki plus. Siemanko! Stawiajac to miało być dla znajomych, zwała kiedy ktoś to wrzuca hehe
Ty jesteś jakiś niedorozwinięty?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów