18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (6) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:49
Sadystyczny wycinek ze świetnej serii National Geographic o narkotykach - odc. dot. środków przeciwbólowych i ich wpływie na noworodki rodziców ćpunów.

Zgłoś
wir00z 2012-03-25, 13:30
ma ktoś może cały odcinek tego?

UZDI
Zgłoś
noe82 2012-03-25, 13:39
muchy nie zabiłem, ale takie kurwy anihilował bym, bez mrugniecia.
Zgłoś
Marcellotinio007 2012-03-25, 13:40 2
"tego ci trzeba, prawda ?" ja pierdole

Rozwój płciowy - 66 cm
Udar - 20(suwy/sec.)
Jurność - 86%
Zgłoś
noe82 2012-03-25, 13:46
@cyborg
po twoim wpisie wniosek jest jeden, jesteś kobietą(piszesz o męskich fiutach) i często ładujesz po kanałach, lub palisz zielsko które zlasowało Ci twój mały mózg, sory pestkę.
Zgłoś
Vexille 2012-03-25, 13:47 1
Crackbabies Basketball, jak to powiedział E.Catrman

Zostaną po nas tylko podarte fotografie...
Zgłoś
hugodrax 2012-03-25, 14:20
Głupich nie sieją....
Matka idiotka rodzi narkomana,szkoda bo nie daje mu szans na normalne życie.A to powinno byc dla niej priorytetem.
Szkoda mi takich maluchów.
Zgłoś
sebeks 2012-03-25, 16:17
a mi szkoda kobiety w kraju gdzie jest traktowana jak inkubator
jak byście mieli macice, aborcja byłaby sakramentem

Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują.

— Albert Einstein
Zgłoś
sebeks 2012-03-25, 17:30
up@ mówię o Polsce i jej mieszkańcach którzy tak fajno sie tu wypowiadajo. widzę, że i Ty wróciłeś. ja stąd spadam będę się z daleka śmiał z Polski

Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują.

— Albert Einstein
Zgłoś
Jackyll 2012-03-25, 21:49
Ale jest jeszcze inna sprawa. Gdy narkomanka zachodzi w ciążę, to aborcja jest nielegalna, gdy ona jest uzależniona... I tu zmienia się postać rzeczy. Bo jak jest uzależniona to nagle nie może przestać(tym co nie biorą wydaje się, że może). Tak więc musi donosić to dziecko, ale niestety może być chore, pomijając, że może być już uzależnione.
Zgłoś
D4ron 2012-03-26, 10:16

Na deser Towlie on Drugs

Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów