Sadystyczny wycinek ze świetnej serii National Geographic o narkotykach - odc. dot. środków przeciwbólowych i ich wpływie na noworodki rodziców ćpunów.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
"tego ci trzeba, prawda ?" ja pierdole
Udar - 20(suwy/sec.)
Jurność - 86%
po twoim wpisie wniosek jest jeden, jesteś kobietą(piszesz o męskich fiutach) i często ładujesz po kanałach, lub palisz zielsko które zlasowało Ci twój mały mózg, sory pestkę.
po twoim wpisie wniosek jest jeden, jesteś kobietą(piszesz o męskich fiutach) i często ładujesz po kanałach, lub palisz zielsko które zlasowało Ci twój mały mózg, sory pestkę.
Crackbabies Basketball, jak to powiedział E.Catrman
Szkoda mi takich maluchów.
Matka idiotka rodzi narkomana,szkoda bo nie daje mu szans na normalne życie.A to powinno byc dla niej priorytetem.
Szkoda mi takich maluchów.
a mi szkoda kobiety w kraju gdzie jest traktowana jak inkubator
jak byście mieli macice, aborcja byłaby sakramentem
— Albert Einstein
jak byście mieli macice, aborcja byłaby sakramentem
Ale jest jeszcze inna sprawa. Gdy narkomanka zachodzi w ciążę, to aborcja jest nielegalna, gdy ona jest uzależniona... I tu zmienia się postać rzeczy. Bo jak jest uzależniona to nagle nie może przestać(tym co nie biorą wydaje się, że może). Tak więc musi donosić to dziecko, ale niestety może być chore, pomijając, że może być już uzależnione.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów