📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:10
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-08, 0:14
@ siba, Mercedesa to tam jest tylko diesel 3.0. Wszystkie benzyny są koncernu Chryslera.
black88 napisał/a:
golfem zrobisz lepszy. Kurwa taka fura a koleś jeździ jak cipa. Na to dodatek pewnie na fejsbuczka wrzuca zeby sie kolegom pochwalic ze stary dal mu auto
Żal dupę ściska, że ty po starym pordzewiałego matiza odziedziczyłeś?
Mógłby tym Cherokeem na śniegu "napisać" jakieś pozdrowienia dla tych wszystkich ekofiutów
jak dla mnie to z driftem nie ma nic wspólnego
Dzwięk też nie poraża - gówniane HEMI z odłączanymi garami...
bogaty ojciec symphony
co to do chuja za 4x4 jest ? jeszcze z takim silnikiem ? -.- toć to on powinien przez boczną szybę siłą ciążenia wyjebać w kosmos z tego auta kręcąc bąka w miejscu. PIZDA
Ostatnio z tym chłopaczkiem stałem na swiatlach w warszawie, widac bylo ze lubi sie popisywac i ma pusto we lbie odchodzac wszystkim na zielonym na dobre pareset metrów. a co do slizgania sie po sniegu- chuj nie drifting
siba napisał/a:
Te Jeepy mają silniki Mercedesa
Pudło majster, diesle są z merca tu masz rodowitą V8 prosto z ameryki. Co do materiału ogromne piwko z jeepa
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów