18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
🔥 Lekcja historii w picułce - teraz popularne
lukas02 2013-11-29, 2:13 8
Lekko się uśmiechnąłem, ale:
Po pierwsze to jest czwartek, a czekaj już piątek godzina 2.11 a co się z tym wiąże- jestem pijany (student, który ma laborki w piątek dopiero na godzinę 11.15)
Po drugie to nie pamiętam co chciałem napisać, ale na początku mojej wypowiedzi miałem kilka punktów, które były bardzo dobre i chciałem je tu umieścić.
Po trzecie UWAGA. Prawdopodobnie to nie będzie śmieszne na trzeźwo, więc odradzam.
Zgłoś
Zarammoth 2013-11-29, 8:00
@lukas02: A tam, najlepszy komentarz tutaj

Zgłoś
Rafixo 2013-11-29, 11:02
ło chuj wystraszyłem się piwko
Zgłoś
WezDoBuzi 2013-11-29, 11:49
Ten gościu przypomina tego co grał Terminatora w Terminatorze.
Zgłoś
ocwpzw 2013-11-29, 12:19 2

tak, wiem że wyglądają jak pedały
Zgłoś
A................h 2013-11-29, 12:33
oglądać od 0:50 min
Zgłoś
antek025 2013-11-29, 20:37
Mogli by dać taką serię jak w filmach z Jackiem Chanem
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów