Kto myśli, że reklama Volvo została nagrana bez powtórek, jest w błędzie
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
Lekko się uśmiechnąłem, ale:
Po pierwsze to jest czwartek, a czekaj już piątek godzina 2.11 a co się z tym wiąże- jestem pijany (student, który ma laborki w piątek dopiero na godzinę 11.15)
Po drugie to nie pamiętam co chciałem napisać, ale na początku mojej wypowiedzi miałem kilka punktów, które były bardzo dobre i chciałem je tu umieścić.
Po trzecie UWAGA. Prawdopodobnie to nie będzie śmieszne na trzeźwo, więc odradzam.
Po pierwsze to jest czwartek, a czekaj już piątek godzina 2.11 a co się z tym wiąże- jestem pijany (student, który ma laborki w piątek dopiero na godzinę 11.15)
Po drugie to nie pamiętam co chciałem napisać, ale na początku mojej wypowiedzi miałem kilka punktów, które były bardzo dobre i chciałem je tu umieścić.
Po trzecie UWAGA. Prawdopodobnie to nie będzie śmieszne na trzeźwo, więc odradzam.
oglądać od 0:50 min
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów