Debile słuchający Venga Boys
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
nuta zajebsita , skosnookie niewolniki od tanich potraw pewnie do roboty jechali zapierdalac za doalara i suchara
jebany leń, automatyczna skrzynia biegów
No chłopaki szału nie ma.
0:25 ten po lewej próbuje popełnić samobójstwo dusząc się, czy ki chuj wodę mąci?
ooooooooooooo kurwa! mam taki sam tylko z Bee Gees
ale nie.... nie zrobie tego... ehhhhh... co to byly za czasy...
ale nie.... nie zrobie tego... ehhhhh... co to byly za czasy...
jezykosss napisał/a:
nuta zajebsita , skosnookie niewolniki od tanich potraw pewnie do roboty jechali zapierdalac za doalara i suchara
to i tak więcej zarabiają niż ty
kurwa o co wam chodzi polewe se robia a wy przezywacie jak mrowka okres :O
a ja kurwa jak ten debil ogladalem i gibalem glowe razem z nimi 0_0
kurwa ale TICO jest pojemne !. jeszcze 4 by weszło
ale TICO jest pojemne
ale TICO jest pojemne
de
ale TICO jest pojemne
ale TICO jest pojemne
de
A najlepsze, że rejon Azji wschodniej to podobno przyszłość świata zamiast Europy i USA... Ja się w takim świecie nie widzę.
stalker.marcus napisał/a:
0:25 ten po lewej próbuje popełnić samobójstwo dusząc się, czy ki chuj wodę mąci?
Jak się było dzieciakiem to się grało w taką 'grę', że wjeżdżając do tunelu wstrzymywało się oddech i można było oddychać dopiero jak się tunel skończy. Ja bym się udusił kiedyś w pociągu, jak wjeżdżałem na główny Wawie, bo nie wiedziałem, że cały dworzec jest pod ziemią O.o
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów