📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
to wyglonda jak stolec!
ja pierdole toć to jest kurwa żenujące gówno najniższych lotów.. scrolluje dalej.
Three, four, better lock your door.
Five, six, grab your crucifix.
Seven, eight, gonna stay up late.
Nine, ten, never sleep again.
Nine, ten, never sleep again.
Jak to jest śmieszne to ja chyba nie mam poczucia humoru. Przynajmniej shejtuję.
Ni to głupie, ni śmieszne. Takie drewniane przynudzanie. I jeszcze ten krościaty nagi koleś... Kurwa... On jest obleśny... Nie chcę oglądać samych modeli i modelek no ale kurwa bez przesady...
Ostrzeżenie!!!
Film ten jest przeznaczony jedynie dla osób czerpiących przyjemność z wielogodzinnego obserwowania wzrostu trawy.
Pisze jak jest. Kuriki. sadistic.pl ;***
Polish mustache second to none
youtube.com/watch?v=UckLRDKa7PA
Pisze jak jest.
Kuriki.
Sadistik pe el ;*
( ͜。 ͡ʖ ͜。)
Ni to głupie, ni śmieszne. Takie drewniane przynudzanie. I jeszcze ten krościaty nagi koleś... Kurwa... On jest obleśny... Nie chcę oglądać samych modeli i modelek no ale kurwa bez przesady...
Ostrzeżenie!!!
Film ten jest przeznaczony jedynie dla osób czerpiących przyjemność z wielogodzinnego obserwowania wzrostu trawy.
Pisze jak jest. Kuriki. sadistic.pl ;***
Kuriki.
Sadistik pe el ;*
( ͜。 ͡ʖ ͜。)
Dobre Bo Prawdziwe bo Polskie. Ale to wąchanie siodełka ?!
szwagier sie kompie w gaciach?
Żeby zprezentować komuś Renault, toż to czysty sadyzm...
Admirał_Gwiezdnej_Floty napisał/a:
ale progi zdrowePiękny samochód... i kurwa scenika dostał...
@up
Bo jest. Gdzieś tłumaczyli dlaczego tak robią. Nie mają dobrego mikrofonu żeby nagrywać w chwili kręcenia więc dopiero później nagrywają osobno dialogi i dodają.
Bo jest. Gdzieś tłumaczyli dlaczego tak robią. Nie mają dobrego mikrofonu żeby nagrywać w chwili kręcenia więc dopiero później nagrywają osobno dialogi i dodają.
mi sie tam najbardziej sentencja na koncu spodobala
a mi się to podoba, bo na tym zapyziałym youtubie coraz więcej gówna, a tych panów to ja lubię pooglądać.
poligloba jebany zasłużył na piwko
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów