Wstawiam, bo rzygam już tym, jak widzę co się odpierdala w tym pięknym sporcie i wbijam pręta w to czy było.
Wstawiam, bo rzygam już tym, jak widzę co się odpierdala w tym pięknym sporcie i wbijam pręta w to czy było.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
PS. Co ma agresywność i faulowanie do udawania fauli? To, że agresywnie atakował rywali nie znaczy, że jak mu wjechali to nie zwijał się z bólu...
PS. Do tych co powyżej pierdolą na Viniego: facet miał jaja, w przeciwieństwie do obecnych piłkarzyków i o to chodziło autorowi. Poza tym chyba nie znacie go z filmów Guya Richiego. Vinnie rządził na boisku, i rządzi w angielskich czarnych komediach. PS. Za Bad to the Bone drugie piwko, aż mi się T2 przypomniał.
Wejście na złamanie nóg przeciwnikowi, czy wbicie łokcia w żebra interweniującego bramkarza. No faktycznie ten to ma jaja
...
Co do tego, że koleś z filmiku zachowuje się jak idiota chyba nikt nie ma wątpliwości. Ale Ty specjalnie mądrzejszy nie jesteś od niego pisząc taką bzdurę :
"Tak BTW, powtarza się pewna prawidłowość, że jak się nie ma sprytu, to używa się siły. Odnosi się to do wszystkiego, do sportu, polityki, wojen. To jest domena słabych ludzi"
Kurwa a ja zawsze myślałem, że to słabszy człowiek zmuszony jest do użycia sprytu, żeby przechytrzyć silniejszego.
no ale role w filmach ma dobre
Chuj a nie piłkarz. To nie jest boks, żeby się tak zachowywać. Gorącą głowę to powinien zostawić sobie na pójście do knajpy, albo potyczki z podwórkowymi kolegami, ew. po obiedzie jakby zupa była za słona.
Tak BTW, powtarza się pewna prawidłowość, że jak się nie ma sprytu, to używa się siły. Odnosi się to do wszystkiego, do sportu, polityki, wojen. To jest domena słabych ludzi, ale już niech stracę - dostajesz piwo za temat, ale tylko po to aby więcej ludzi mogło przeczytać mój komentarz.
Bardzo się cieszę, ze mogłem przeczytać twój komentarz. Dzięki temu wiem, ze jesteś zwykłym nieudacznikiem, chudą pizdą której wydaje się, ze to, ze ma grube pingle na oczach, czyni ja intelektualistą. Nie odpisuj.
Vinnie był zajebisty. Szkoda, ze nie pograł dłużej w The Blues. Typowy taran, zawodnik od brudnej roboty, tak jak np. Gattuso. Teraz jest już takich mało, bywał takim Pepe, ale tez sporo złagodniał. Piłka niestety robi się sportem dla aktorów, ale i tak uwielbiam ją oglądać.
Bardzo się cieszę, ze mogłem przeczytać twój komentarz. Dzięki temu wiem, ze jesteś zwykłym nieudacznikiem, chudą pizdą której wydaje się, ze to, ze ma grube pingle na oczach, czyni ja intelektualistą. Nie odpisuj.
Vinnie był zajebisty. Szkoda, ze nie pograł dłużej w The Blues. Typowy taran, zawodnik od brudnej roboty, tak jak np. Gattuso. Teraz jest już takich mało, bywał takim Pepe, ale tez sporo złagodniał. Piłka niestety robi się sportem dla aktorów, ale i tak uwielbiam ją oglądać.
To może ja za niego odpiszę. Jest "nieudacznikiem, chudą pizdą której wydaje się, ze to, ze ma grube pingle na oczach", bo nie spuszcza się nad kolesiem, który wychodził na boisko, po to, by połamać przeciwników, a dopiero później pomóc drużynie? Chuja warty taki piłkarz, co osłabia drużynę. Osobiście uwielbiam Gattuso, bo miał niesamowite serce do gry, a jednocześnie umiał grać w piłkę na wysokim poziomie. Jego celem nie było połamanie nóg rywalom,a pomoc drużynie w zwycięstwie. Crazy Gang miał inne założenia, dlatego chuja grali. Mylisz agresję z brutalnością i piłkarza z boiskowym chuliganem.
PS. Do tych co powyżej pierdolą na Viniego: facet miał jaja, w przeciwieństwie do obecnych piłkarzyków i o to chodziło autorowi. Poza tym chyba nie znacie go z filmów Guya Richiego. Vinnie rządził na boisku, i rządzi w angielskich czarnych komediach. PS. Za Bad to the Bone drugie piwko, aż mi się T2 przypomniał.
dzieki wiedziałem ze jak przejże komentarze to znajde tytuł tej epickiej nutki!
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów