📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jak mnie to ich śmieszkowanie wkurwia!!
Ale gówniane. Oglądałem akurat bez dźwięku, co chyba dodatkowo spotęgowało poczucie bezsensu tego filmiku i wymuszonych podśmiechujek.
Pojeździł bym takim nowym widlaczkiem,ale nie kurwa przywieźli starego strupa z 1996r
Takiego kiepskiego aktorstwa dawno nie widziałem.
Właśnie o takich ludziach mieliśmy zadania na matematyce. Właśnie PO TO im tyle arbuzów,
Top gear bez tego jebanego prostaka Crarksona da się w końcu oglądać.
Zamontować takie ustrojstwo na kamazie ale z przodu.
Ostatni raz tak upośledzony, udawany i wymuszany śmiech słyszałem w teatrze.
Tego nowego Top Geara ani razu nie oglądałem - ale patrząc na ten krótki materiał, miał bym traumę przez jakiś czas. Beznadziejne aktorstwo, wymuszone śmieszki i WOWy. Nie pojmuję jak można było zniszczyć taką markę jak Top Gear - niezależnie od tego czy ktoś lubił Clarksona czy nie.
bez silnika? silnik by rozpierdolił te wirniki i tak jak przedmówcy.. to nie to samo TG
Abraxus napisał/a:
Top gear bez tego jebanego prostaka Crarksona da się w końcu oglądać.
Może był prostakiem, ale przynajmniej był naturalny. Teraz to jest naciągane aktorstwo, które na siłę chce być zabawne.
ja bym sie w ogole nie przyznawal ze ogladam takie gówno
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów