Jak volvo może kojarzyć się z jakaś chjowa wódka?? i skąd wiadomo że tam jest silnik supry
Kojarzy się z wódka ponieważ takim volvo jeździ Tor Eckhoff znany na sadolu jako "Szalony Norweg" lubujacy się w tym właśnie alkoholu
Jak volvo może kojarzyć się z jakaś chjowa wódka?? i skąd wiadomo że tam jest silnik supry
Napisał typowy właściciel Volvo, nie mający o niczym pojęcia, z używaniem samochodu włącznie
Napisał typowy właściciel Volvo, nie mający o niczym pojęcia, z używaniem samochodu włącznie
Volvo nie mam i nie miałem, to ze nie wiem o jakimś pojebanym norwegu, nie znaczy wcale ze nie mam o niczym pojęcia, zadałem pytanie, a Ty odpowiadasz jakbyś pozjadał wszystkie rozumy (łącznie ze swoim) nie każdemu coś mówi skrót 2jz gte, bo nie każdy jest specem od tojot, a o używaniu samochodu mi nie mów, bo mógłbym się założyć, że zrobiłem więcej kilometrów i zwiedziłem więcej państw samochodem w wieku 24 lat niż Ty (oczywiście zawsze mogę się mylić) ale to jest internet i tu każdy jest zajebisty, wysportowany ma pełno kolegów, a Hołek się od niego uczył jeździć
Niestety muszę się spiąć, w dupie byłeś, gówno widziałeś, volvo jest zajebiste
Volvo nie mam i nie miałem, to ze nie wiem o jakimś pojebanym norwegu, nie znaczy wcale ze nie mam o niczym pojęcia, zadałem pytanie, a Ty odpowiadasz jakbyś pozjadał wszystkie rozumy (łącznie ze swoim) nie każdemu coś mówi skrót 2jz gte, bo nie każdy jest specem od tojot, a o używaniu samochodu mi nie mów, bo mógłbym się założyć, że zrobiłem więcej kilometrów i zwiedziłem więcej państw samochodem w wieku 24 lat niż Ty (oczywiście zawsze mogę się mylić) ale to jest internet i tu każdy jest zajebisty, wysportowany ma pełno kolegów, a Hołek się od niego uczył jeździć
Nie trzeba być specem od Toyot, żeby zajrzeć w google i sprawdzić, co znaczy 2jz gte Nie mam kolegów, nie jestem wysportowany, Hołek nie uczył się ode mnie jeździć, ale w związku z wykonywaną pracą podróżuję codziennie, do tego zarówno autami osobowymi, jak i dostawczym (szerokość paki 2,10m wymiar wewnętrzny). Jeśli też dużo jeździsz, to na pewno zauważyłeś, że większość Volvo na drogach to zawalidrogi, niepoprawni wyznawcy przepisów kodeksu drogowego - ludzie uważający, że skoro Volvo to tak bezpieczny samochód, to już im nic więcej do szczęścia nie potrzeba. Oczywiście nie mówię o wszystkich, choć i tak zapewne zaraz któryś nie doczyta i będzie się burzył. Oceniłem Cię na podstawie komentarza, jeśli się myliłem to przepraszam, ale pamiętaj - google nie boli, a Volvo i tak jest chińskie
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów