18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 36 minut temu
VViczejwen gra w HOSPICE
J................. • 2012-09-13, 16:33
Jak powszechnie wiadomo YouTube jest zalane gimnazjalistami, którzy swymi gównianymi let' playami, zagrajmami zalewają cały serwis.
Tutaj macie coś z innej półki, kolesia który swoje lata młodości już ma za sobą:

Akcja właściwa od 4:45!
Zgłoś
Lumpy1 2012-09-14, 14:03 1
oglądać od 7:32

tnij.org/freee50
POKER TO NIE HAZARD I CHUJ!!
Zgłoś
dth 2012-09-14, 14:49
@M.Sick
Wonziu'a sobie poogladaj, koles fajnie gada przynajmniej. Ten chyba bral praktyki z wymawiania "kurwa" u Furious Pete'a : P
Zgłoś
M.Sick 2012-09-14, 14:55
@dth
Ale nie zaprzeczysz, że ma własny styl : D znam wonzia, on to profeska pełną gębą, zobaczymy, zobaczymy. Podobno jego kanał się dopiero rozwija.

Technik Budownictwa
Zgłoś
INOGIEKSA 2012-09-14, 15:46
@dth, na chuj ten apostrof przed a? A co do tego gościa - VVitchaven był jednym z pierwszych Polaków, którzy nagrywali te przez Was znienawidzone ,,zagrajmy w''. Gościu nie nudzi, nie jest żadnym dzieckiem przed mutacją lub w trakcie i nie nagrywa tego gównianego minecrafta dzięki którym dzieciaczki zarabiają niezłą kase za partnera z YT.
Zgłoś
dth 2012-09-14, 19:08
@INOGIEKSA

Napisałem "Wonziu'a" a nie "Wonzia", żeby mógł sobie znaleźć bez problemu jakby nie znał.
Zgłoś
aszhol 2012-09-14, 20:52
dziwny jest ten świat... nie wiem o co chodzi w ogóle i chyba nie chcę, tylko ze złości po zmarnowanym czasie muszę wylać swoje frustracje w komentarzu....

To jest moje zdanie. I ja je całkowicie popieram.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów