18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Projekcik z Polski na tym filmie Golf legitymował się mocą 555 koni mechanicznych i momentem obrotowym 580nm. Obecnie auto ma 567 koni i 640nm. Jego opis jest dostępny na stronie firmy CompSport (tam też opis dotyczy tego słabszego setupu).

i mały bonus w postaci "marchewek"

niejedno ferrari czy lambo już się zdziwiło. w zależności od temperatury otoczenia, nawierzchni itp. czas do setki to około 3,3-3,6 sekundy.
Zgłoś
asdefo 2013-01-15, 22:00
ASR mu miga.
Zgłoś
dostępny_nick 2013-01-15, 22:01 3
Jak to mówią chłop ze wsi wyjdzie zawsze, wieś z chłopa z nigdy.
Mimo ogromnych osiągów, dla mnie to dalej podrzędny golfik, koszt jego tuningu opiewa pewnie na cenę dobrego, sportowego auta. Ale, co kto lubi...
Czekam na hejt <3
Zgłoś
AdmirałFloty 2013-01-15, 22:01
Panie kapitanie zapierdalamy że za oknem chuja widać !

JEBAĆ
KARAĆ
NIE WYRÓŻNIAĆ
Zgłoś
majkel1615 2013-01-15, 22:07
I tak bym wolał jakieś 100s4/rs2/s2 zdrowo dłubnięte.

Ciekawe czy ten właściciel golfa nie ma przypadkiem jakiegoś lambo w garażu...
Zgłoś
r................n 2013-01-15, 22:08 1
ja bym sobie posmigal takim golfikiem, i niektorych lansiarzy z dziewczynami zagial takim golfem ^^, poza tym kopa ma a jezeli chcesz sie polansowac samochodem typu lambo, ferrari to nie na polskich drogach pozdrawiam.
Zgłoś
cappy_dk 2013-01-15, 22:11
nie wiem skad te jaranie sie ferrari i lambo. kazde z nich to szit i brane jest przez GT-Ra w niewygórowanej wersji, dokładając do tego cenę jaką trzeba zaplacic za Nissana przy relatywnie duzo wyzszej za konia czy byka to japoniec przewyzsza je w kazdym calu i detalu
Zgłoś
gywer1 2013-01-15, 22:13
Ciągle mnie zastanawia po co robić z golfu wyścigówkę... równie dobrze można zglebować śmieciarkę albo uturbić chiński skuter. Rozumiem, tuning, lekką poprawę golfa żeby wogóle dało się tym jeździć, jak już ktoś musi mieć tdi, bo z pracy ma ropę na lewo, ale ładować furmankę pieniędzy żeby mieć szybszego golfa niż inni w moim bloku? co z tego że przyspiesza jak szatan, jak nie od dziś wiadomo że moc powyżej 300hp nie ma sensu w aucie przednionapędowym, golf na najdroższym i najtwardszym zawiasie i tak się nie prowadzi i i tak wygląda jak.... wszystkie inne golfy które mijasz czwórkami jadąc do pracy.
Zgłoś
losvitos 2013-01-15, 22:18 3
@gywer
Golf R32 ma napęd na 4 koła, a osiągnięcie tych 555KM to jest wydatek rzędu 50-70tys złotych. Za te pieniądze nie kupisz nic szybszego.
Zgłoś
nots 2013-01-15, 22:18
@gywer1:
Jakie TDI i jaki przód napęd?
Zgłoś
pawelow 2013-01-15, 22:23 6
gywer1 napisał/a:

Ciągle mnie zastanawia po co robić z golfu wyścigówkę... równie dobrze można zglebować śmieciarkę albo uturbić chiński skuter. Rozumiem, tuning, lekką poprawę golfa żeby wogóle dało się tym jeździć, jak już ktoś musi mieć tdi, bo z pracy ma ropę na lewo, ale ładować furmankę pieniędzy żeby mieć szybszego golfa niż inni w moim bloku? co z tego że przyspiesza jak szatan, jak nie od dziś wiadomo że moc powyżej 300hp nie ma sensu w aucie przednionapędowym, golf na najdroższym i najtwardszym zawiasie i tak się nie prowadzi i i tak wygląda jak.... wszystkie inne golfy które mijasz czwórkami jadąc do pracy.

Po co wyścigówkę? Chociażby po to żeby mieć kurewską satysfakcje z wydymania jakiegoś nowobogackiego cwaniaka w GTRze czy innym samochodzie za grubą bańkę, to raz. Dwa - jeśli nie widzisz różnicy między tym samochodem a śmieciarką czy chińskim skuterem, to gratulacje. Po drugie widać, że jesteś niezłym ekspertem bo każde R32 to auto z napędem na cztery łapki. Kolejna rzecz - nigdy nie jeździłeś takim samochodem skoro mówisz, że się go "nie prowadzi", widocznie Twoja śmieciarka prowadzi się na tyle dobrze, że nic więcej Ci już nie potrzeba (zazdrość zżera co?). I jakbyś choć trochę znał się na rzeczy to wiedziałbyś od razu, czy to zwykły Golf czy też R32 - bo to widać od razu panie Stevie Wonder
Zgłoś
TomdeX 2013-01-15, 22:42
Ja stawiam na standard, w rodzinie mam drugie auto, Renault Clio III 2.0, żadne kurwa turbo, ścierwa co może się popsuć, mam 213 kucy po chipie przy 2 litrowym motorze, satysfakcje mam zajebistą, co prawda łyka powyżej 10l, ale to nie auto do jazdy codziennej, takie autko można dorwać za mniej niż 30 tysięcy, a fun jest przezajebiaszczy. Te BMW i VW, kurwa, aż pysk mi się śmieje, mam zjebany dzień, a tu francuz bierze jebanego szwaba, cud, miód i smród w ich kabinie.

Życie jest sadistic.
Zgłoś
gywer1 2013-01-15, 22:43 2
Fakt, nie jestem fanem aut które już w nazwie marki mają określone do kogo są kierowane, R32 kojarzy mi się raczej z zupełnie innym autem, z innej bajki, które naprawdę jeździ i się prowadzi i jeśli ten golf naprawdę dobrze przyspiesza, hamuje i skręca, to nadal jest autem dla ludu, kojarzącym się raczej z łysym dresem niż ze sportem i do tego potwornie brzydkim. Co do nowobogactwa to raczej własnie właściciel rzeczonego golfa musiał się ostatnio dorobić, bo kasę widać ma, ale horyzont jeszcze nie sięga dalej niż posiadanie golfa...
A teraz zapraszam do pojeżdżenia sobie po mnie i moich tezach
Zgłoś
mlynaros 2013-01-15, 22:56
I niech mi ktoś powie, że automaty są chujowe albo dla starców
Zgłoś
Loki91 2013-01-15, 23:00
Może i się nie znam czy coś, ale tuning golfa... to jak tuning lanosa albo tico.
Zgłoś
bolec812 2013-01-15, 23:03 2
Nie znasz sie
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów