📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
47 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Na miejscu kierowcy codziennie wioząc to bydło do szkoły czy gdzie tam, bazował bym ich gazem pieprzowym aż do skutku zapanowania ciszy na pokładzie.
Kierowca dla dobra społeczeństwa powinien się tym autobusem z nimi rozpędzić i wpierdolić do rzeki czy coś .
to nie szkolny bus tylko objazdowe zoo
zamknąć kurwa ten autobus , zaspawać , wypierdolić do dołu i zasypać
Aquarius9001 napisał/a:
Prosze niech ktoś przerobi ten filmik z dzwięku na odgłosy małp
W jakim celu?
Po przeróbce będzie brzmiało identycznie.
Pomysł że murzynow da się zmusić do nauki w szkole jest kompletnie odjebany ale jak już to robić to porządnie. Powinni ich wozić busem więziennym w towarzystwie Us Marshall.
-Ernest Hemingway
Ja pierdole jak tam musi jebać... tyle ich tam a nauczycielka dalej nie chce otworzyć okna?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów