18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 3:27

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
szuleq 2010-05-14, 13:23
a później się dziwią ze im auta na parkingu wybuchaja wkurwiaja arabów to niech łapia bombe!
Zgłoś
baxter 2010-05-14, 14:36
co za dekle - i co on cały czas na jedynce jedzie ??
Zgłoś
olo1990pl 2010-05-14, 18:15
Cytat:

"co za dekle - i co on cały czas na jedynce jedzie ??"

HMMWV ma automatyczną skrzynię biegów (hydromatic), a ten hałas spowodowany jest przez przekładnie w każdym kole (dzięki którym może wjechać prawie wszędzie, bo pozwalają na lepszą prace zawieszenia (ale minusem jest ograniczenie Vmax do ~100km/h)) i dodatkowo 6,5l V8 Diesel też potrafi nahałasować.
Zgłoś
OFF 2010-05-15, 3:26
Arthzil napisał/a:

Nawet w Iraku mają lepsze drogi niż w Polsce...

samochody też

Cytat:

ja czekałem na te boom i?...koniec filmiku

to jest nas dwóch
Zgłoś
R................g 2010-09-11, 11:58
Zgłoś
mcmt 2010-09-11, 12:14 2
olo1990pl napisał/a:

a ten hałas spowodowany jest przez przekładnie w każdym kole (dzięki którym może wjechać prawie wszędzie

To nie halasuje przekladnia ani zaden most. To silnik, a glownie potezna turbina. Gdyby to byla przekladnia halasowala by zgodnie z predkoscia poruszania sie a nie obrotami silnika.

A co do Irackich tepych hujow na drogach (wiem, ze pisze sie przez ch), jesli slysza napierdalajacy klakson (a hummer klakson ma glosny...), widza mrugajace dlugie (a hummer swiatla ma wyrazne i wysoko...) wiedza, ze nie wolno im sie zatrzymywac i nadal napierdalaja sobie 20km/h na lewym pasie, to delikatna nauczka w postaci pukniecia w zderzak to troche wrecz ZA MALO.

Jak ja nie nawidze ciot drogowych jezdzacych lewym pasem kurwa
Zgłoś
Adasi 2010-09-11, 13:39 1
Podnieta filmikiem który ma najmniej 5-7 lat.

Też nienawidze ciot drogowych ale bez przesady, na prawym co chwila ktoś stoi, nic dziwnego, że wszyscy lewym tną. Z resztą kolego mcmt widać, że nigdy nie prowadziłeś samochodu w kraju arabskim. Tam kodeksu drogowego nie ma, albo został dawno zapomniany. Każdy jedzie jak chce, którędy chce i z jaką prędkością mu sie podoba, bezpieczeństwo nie jest brane pod uwagę. WCALE !
Zgłoś
mcmt 2010-09-11, 13:52
Adasi napisał/a:

Podnieta filmikiem który ma najmniej 5-7 lat.

Też nienawidze ciot drogowych ale bez przesady, na prawym co chwila ktoś stoi, nic dziwnego, że wszyscy lewym tną. Z resztą kolego mcmt widać, że nigdy nie prowadziłeś samochodu w kraju arabskim. Tam kodeksu drogowego nie ma, albo został dawno zapomniany. Każdy jedzie jak chce, którędy chce i z jaką prędkością mu sie podoba, bezpieczeństwo nie jest brane pod uwagę. WCALE !

Adam, wujek Staszek cie pozdrawia... Przyjechalbys do Poznania a nie pie$#@ bzdury . Wiem, ze na bank jezdziles po wielu ulicach arabskich , Widzialem osobiscie, ze jak jedzie cos na sygnale, zwlaszcza niebieskiego, to grzecznie spierdalasz na chodnik. Zaufaj mi, jak bys uslyszal klakson hummer'a to tez bys chcial spierdalac na chodnik, zwlaszcza jakby byl tuz przy twoim tylnym zderzaku.

Pozatym ostatnio jak jechalismy Kangoo z wolnossacym 1.9d powiedziales: "wez tak nie popierdalaj". Czy mam kontynuowac kompromitowanie Twojej osoby
Zgłoś
Adasi 2010-09-11, 13:58 1
mcmt napisał/a:

Adam, wujek Staszek cie pozdrawia... Przyjechalbys do Poznania a nie pie$#@ bzdury . Wiem, ze na bank jezdziles po wielu ulicach arabskich

Jeździłem.

mcmt napisał/a:

Widzialem osobiscie, ze jak jedzie cos na sygnale, zwlaszcza niebieskiego, to grzecznie spierdalasz na chodnik. Zaufaj mi, jak bys uslyszal klakson hummer'a to tez bys chcial spierdalac na chodnik, zwlaszcza jakby byl tuz przy twoim tylnym zderzaku.

On miał sygnał? To auto było niebieskie ?!

mcmt napisał/a:

Pozatym ostatnio jak jechalismy Kangoo z wolnossacym 1.9d powiedziales: "wez tak nie popierdalaj". Czy mam kontynuowac kompromitowanie Twojej osoby

Auto ze zjebanym silnikiem, teraz już ze zjebaną skrzynią dzięki tobie i zjebanymi hamulcami. 140 takim autem jest bardzo rozsądną prędkością, puknij się pan w łeb.
Zgłoś
~Faper Noster 2010-09-11, 14:02
Luzujcie poślady panowie
Zgłoś
mcmt 2010-09-11, 14:04 1
Adasi napisał/a:

Auto ze zjebanym silnikiem, teraz już ze zjebaną skrzynią dzięki tobie i zjebanymi hamulcami. 140 takim autem jest bardzo rozsądną prędkością, puknij się pan w łeb.

Dzieki temu, ze zarznales mu silnik, m.i. swoimi slynnymi podrozami na trasie Poznan-Lodz, podczas ktorych wsadzales na stale laczka blokujac gaz, aby byl non-stop w podlodze "bo bylo niewygodnie", to auto nie jechalo wiecej niz zloty dwadziescia ...
Ale spoko, ja zrobilem z Panda to samo

Nostry - my tak zawsze jak bede w Lodzi to sam zobaczysz...

Generalnie za laczka blokujacego gaz masz u mnie +6 do prestizu
Zgłoś
Wraith 2010-09-11, 17:11
wydawalo mi sie, czy nawet kilka polonezow sie tam przewinelo? ; p
Zgłoś
sierra 2011-07-18, 12:26
jest humvee jest piwo.
Zgłoś
.................. 2012-09-15, 12:23

małe rozwiązanie
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem