Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
"co za dekle - i co on cały czas na jedynce jedzie ??"
HMMWV ma automatyczną skrzynię biegów (hydromatic), a ten hałas spowodowany jest przez przekładnie w każdym kole (dzięki którym może wjechać prawie wszędzie, bo pozwalają na lepszą prace zawieszenia (ale minusem jest ograniczenie Vmax do ~100km/h)) i dodatkowo 6,5l V8 Diesel też potrafi nahałasować.
Nawet w Iraku mają lepsze drogi niż w Polsce...
samochody też
ja czekałem na te boom i?...koniec filmiku
to jest nas dwóch
a ten hałas spowodowany jest przez przekładnie w każdym kole (dzięki którym może wjechać prawie wszędzie
To nie halasuje przekladnia ani zaden most. To silnik, a glownie potezna turbina. Gdyby to byla przekladnia halasowala by zgodnie z predkoscia poruszania sie a nie obrotami silnika.
A co do Irackich tepych hujow na drogach (wiem, ze pisze sie przez ch), jesli slysza napierdalajacy klakson (a hummer klakson ma glosny...), widza mrugajace dlugie (a hummer swiatla ma wyrazne i wysoko...) wiedza, ze nie wolno im sie zatrzymywac i nadal napierdalaja sobie 20km/h na lewym pasie, to delikatna nauczka w postaci pukniecia w zderzak to troche wrecz ZA MALO.
Jak ja nie nawidze ciot drogowych jezdzacych lewym pasem kurwa
Też nienawidze ciot drogowych ale bez przesady, na prawym co chwila ktoś stoi, nic dziwnego, że wszyscy lewym tną. Z resztą kolego mcmt widać, że nigdy nie prowadziłeś samochodu w kraju arabskim. Tam kodeksu drogowego nie ma, albo został dawno zapomniany. Każdy jedzie jak chce, którędy chce i z jaką prędkością mu sie podoba, bezpieczeństwo nie jest brane pod uwagę. WCALE !
Podnieta filmikiem który ma najmniej 5-7 lat.
Też nienawidze ciot drogowych ale bez przesady, na prawym co chwila ktoś stoi, nic dziwnego, że wszyscy lewym tną. Z resztą kolego mcmt widać, że nigdy nie prowadziłeś samochodu w kraju arabskim. Tam kodeksu drogowego nie ma, albo został dawno zapomniany. Każdy jedzie jak chce, którędy chce i z jaką prędkością mu sie podoba, bezpieczeństwo nie jest brane pod uwagę. WCALE !
Adam, wujek Staszek cie pozdrawia... Przyjechalbys do Poznania a nie pie$#@ bzdury . Wiem, ze na bank jezdziles po wielu ulicach arabskich , Widzialem osobiscie, ze jak jedzie cos na sygnale, zwlaszcza niebieskiego, to grzecznie spierdalasz na chodnik. Zaufaj mi, jak bys uslyszal klakson hummer'a to tez bys chcial spierdalac na chodnik, zwlaszcza jakby byl tuz przy twoim tylnym zderzaku.
Pozatym ostatnio jak jechalismy Kangoo z wolnossacym 1.9d powiedziales: "wez tak nie popierdalaj". Czy mam kontynuowac kompromitowanie Twojej osoby
Adam, wujek Staszek cie pozdrawia... Przyjechalbys do Poznania a nie pie$#@ bzdury . Wiem, ze na bank jezdziles po wielu ulicach arabskich
Jeździłem.
Widzialem osobiscie, ze jak jedzie cos na sygnale, zwlaszcza niebieskiego, to grzecznie spierdalasz na chodnik. Zaufaj mi, jak bys uslyszal klakson hummer'a to tez bys chcial spierdalac na chodnik, zwlaszcza jakby byl tuz przy twoim tylnym zderzaku.
On miał sygnał? To auto było niebieskie ?!
Pozatym ostatnio jak jechalismy Kangoo z wolnossacym 1.9d powiedziales: "wez tak nie popierdalaj". Czy mam kontynuowac kompromitowanie Twojej osoby
Auto ze zjebanym silnikiem, teraz już ze zjebaną skrzynią dzięki tobie i zjebanymi hamulcami. 140 takim autem jest bardzo rozsądną prędkością, puknij się pan w łeb.
Auto ze zjebanym silnikiem, teraz już ze zjebaną skrzynią dzięki tobie i zjebanymi hamulcami. 140 takim autem jest bardzo rozsądną prędkością, puknij się pan w łeb.
Dzieki temu, ze zarznales mu silnik, m.i. swoimi slynnymi podrozami na trasie Poznan-Lodz, podczas ktorych wsadzales na stale laczka blokujac gaz, aby byl non-stop w podlodze "bo bylo niewygodnie", to auto nie jechalo wiecej niz zloty dwadziescia ...
Ale spoko, ja zrobilem z Panda to samo
Nostry - my tak zawsze jak bede w Lodzi to sam zobaczysz...
Generalnie za laczka blokujacego gaz masz u mnie +6 do prestizu
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów