Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
[ Dodano: 2024-07-21, 16:11 ]
I kotek umarł
[ Dodano: 2024-07-21, 16:40 ]
I kotek umarł
Nie nie szkoda kurwa !
Koty domowe to jebane szkodniki w przyrodzie.
Te jebane kiciusie nie jedną małą jaszczurkę zabiły dla zabawy w tej Australii.
Ale zjawił się on !!! Cały na biało ! Waran alfa i rozjebał kiciusia !
Nie dla zabawy jak one ale dla jedzenia i z zemsty !!!!
A wszystkim kocim bambinistom Warani chuj w dupe i na imię !
Nie zesraj się, siurku.
Kotek umarł
I kotek umarł
I kotek umarł
Piłeś. Nie pisz
[ Dodano 2024-07-21, 22:47 ]
Te warany są jakieś pojebane. Jedzą zwierzę wraz z gównem.
A ty pewnie będąc waranem opalilbys go jeszcze nad ogniskiem z siersci.
Jak nie mieć porządnej siekiery, to do takiego pojebanego jaszczura nie ma co podchodzić, bo jak upierdoli to zawzięty do końca by trzymać szczęki. Jak to czyjś kot nie był, tylko dziki, to nie dziwne że sobie filmował z daleka i nic z tym nie robił
A co miał zrobić? W pysku tego jaszczura jest tyle patogenów, że kot i tak by zdechł, jeśli by nie dostał leczenia.
Nie nie szkoda kurwa !
To akurat dzikie koty.
Nie nie szkoda kurwa !
To prawda mój kto to jebana kurwa dostaje żarcie ale zajebie wszystko na drzewie dla sportu nie raz wpierdol dostał za zabijanie ptaków chuj sobie nic z tego nie robi
Nie nie szkoda kurwa !
Nie rozumiesz co ludzie widzą w kotach bo sam go nie masz to przynajmniej utkaj pizdę. Karmiony kot ma wyjebane na ptaszki. Mam 3 koty i co roku mioty kaczek w ogrodzie i koty mają na nie wyjebane.
Nie rozumiesz co ludzie widzą w kotach bo sam go nie masz to przynajmniej utkaj pizdę. Karmiony kot ma wyjebane na ptaszki. Mam 3 koty i co roku mioty kaczek w ogrodzie i koty mają na nie wyjebane.
W chuju to mam ile masz mordeczych kotów, jebanych darmozjadów, hodowanych tylko by zaspokoić chore ludzkie rządzę. Jebie mnie to i twoje żale.
W chuju to mam ile masz mordeczych kotów, jebanych darmozjadów, hodowanych tylko by zaspokoić chore ludzkie rządzę. Jebie mnie to i twoje żale.
Obciągnąłeś już dziś swojemu pieskowi? Jak nie to do roboty a nie frustracje wylewasz na szacownym portalu.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów