Fajne zestawienie hitów z 2012 roku, dla graczy ciekawe przypomnienie
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
40 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
grałem w większość tych gier, niestety tylko ćwierć z nich jest godna polecenia
japierdolewszystkozajete napisał/a:
Podobno Assassin's Creed 3 straszna lipa. Tak słyszałem.
AC 3 epicka gra, ktoś ci bzdur naopowiadał ;d
oczywiscie ze teges pirates
Dear Esther zauważyłem. Niesamowite przeżycie, świetna opowieść. I za przypomnienie właśnie tego tytułu leci piwko. (obecnie gram jeszcze w Dishonored - zacna gra).
z tego wszystkiego grałem w max payne 3 i far cry 3...
far cry 3 super, polecam wszystkim którzy grali w pierwszą część i podobała się
far cry 3 super, polecam wszystkim którzy grali w pierwszą część i podobała się
Dla każdego sadola The Darkness 2 to obowiązkowy tytuł. Fabuła jest świetna (według mnie gniecie inne "szmaty na miazgę"). Pod koniec gry zastanawiamy się, czy bohater jest psycholem czy może jednak to wszystko co widzieliśmy jest prawdą. Polecam jak komuś się znudziła sztampa w FPSach - bo oprócz fabuły gra ma ciekawą i grywalną konstrukcję.
edit:
O pięknej, komiksowej grafice (jak w Borderlands 2) i odrobince erotyki też warto wspomnieć.
edit:
O pięknej, komiksowej grafice (jak w Borderlands 2) i odrobince erotyki też warto wspomnieć.
A ja dalej gram praktycznie tylko w heroes'y III i wszystkie gry na tym filmiku moga heroes'om co najwyzej possac palke.
Ultima Online kuchwa! A nie jakies diablo 3, gdzie mozna wybrac kolor dodatkow
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów