tak to wygląda
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Beznadzieja do sześcianu. Strefa zgniotu praktycznie nie ruszona a tu facet z krwiakiem i zerwany rdzeń kręgowy u kobiety. Samochód powinien jeszcze wybuchnąć, niczym na filmach akcji klasy B.
Niektórzy to widzę błądzą... Po prostu.
Całe przesłanie tego filmu jest takie, że istnieje coś takiego jak bezwładność. POMIMO, że są poduszki powietrzne i pasy to w przypadku nagłego zatrzymania z dużej prędkości gówno dają. Przecież mózgu czy wątroby sobie pasami nie przypniecie prawda? W chwili zatrzymania one swobodnie się przemieszczają.
Babki głowa w chwili zderzenia ważyła pewnie z 50kg. Patrząc na jej posturę nie ma co się dziwić że jej głowę oderwało...
Strefa zgnioty czy poduszki nie odgrywają większej roli jak się z 140km/h zatrzymasz w 0.1s. Dlatego nie piszcie o tym...
Całe przesłanie tego filmu jest takie, że istnieje coś takiego jak bezwładność. POMIMO, że są poduszki powietrzne i pasy to w przypadku nagłego zatrzymania z dużej prędkości gówno dają. Przecież mózgu czy wątroby sobie pasami nie przypniecie prawda? W chwili zatrzymania one swobodnie się przemieszczają.
Babki głowa w chwili zderzenia ważyła pewnie z 50kg. Patrząc na jej posturę nie ma co się dziwić że jej głowę oderwało...
Strefa zgnioty czy poduszki nie odgrywają większej roli jak się z 140km/h zatrzymasz w 0.1s. Dlatego nie piszcie o tym...
Składam reklamacje do Sadistic.pl dlaczego fajna dupa umarła a koleś nie ?
Zawsze mówiłem, że te pasy bezpieczeństwa prędzej czy później nas pozabijają
"powinna nie zapinać pasów"
<nie wiem jak dodać ikonkę facepalmu ale powinna mieć tak z 50cm w tym przypadku>
A jak ktoś ma to niech wstawi taki filmik bez pasów, niech sobie ludziska (trolle?) popatrzą.
<nie wiem jak dodać ikonkę facepalmu ale powinna mieć tak z 50cm w tym przypadku>
A jak ktoś ma to niech wstawi taki filmik bez pasów, niech sobie ludziska (trolle?) popatrzą.
Kierownica nie z tej strony lewusy tak mają!!!!
Mam wyjebane, i tak będę zapierdalał
bania88 napisał/a:
Niewiem czy zauwazyles, ale na filmie koles prowadzi
Patrz faktycznie zdedziłem się..
Ale to i tak jej wina
Ale mi się zajebiście zgrało z: Motörhead - God Was Never On Your Side
Drodzy specjaliści od crashtestów, doktorzy medycyny, profesorowie fizyki. Tutaj chodzi tylko o to, żebyście jeździli wolniej i zapinali pasy. Naprawdę nie ma w tym podwójnego dna.
Zawsze uważałem, że jeśli o bezpieczeństwo chodzi to taki pasy są marnym substytutem pasów punktówych
To też róznie bywa. we wrześniu miałem poważny wypadek. Gdyby nie pasy, wyleciałbym przez przednią szybę i najprawdopodobniej bym zginał( a raczej na sto procent). a z drugiej strony pasy polamaly mi 4 zebra z lewej strony, uszkodzily pluca i brzuch. Jednak chyba wole je zapiąć.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów