18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 7 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-08, 0:14
🔥 Pogrzeb w Murzynowie - teraz popularne
chiver5 2011-08-30, 21:40 12
Zgłoś
johngrisham 2011-08-30, 22:17
to był kurwa sikh, oni mają zero wspólnego z islamem, gratuluję kurwa niewiedzy bando 'uświadomionych' pierdolców, pozdro
Zgłoś
kaziolord 2011-08-30, 23:09
@up jeb sie na ryj terrorysto
Zgłoś
Dymekx 2011-08-30, 23:10
@up sikh powiadasz? a po czym poznałeś? widzisz gdzieś ich znak? taki ciuch to typowy ciuch naszych braci arabów, każdy może turban na głowę włożyć .
Zgłoś
w................5 2011-08-30, 23:48
@ ^ takiego turbanu na muzułmanie to ja jeszcze nie widziałem. Może rozwiniesz myśl geniuszu?
Zgłoś
kozakmaly 2011-08-31, 1:16
A no skoro kurwa wszyscy sa tak doedukowani to ja wam przypierdole cytat w ktorym jest oznajmione ze Muzulmanie i Hindusi rzadko nosza turbany a jak juz nosza to np. jak im przyjebie sloneczko typu 50 stopni w cieniu.

"Turbans are worn for religious reasons by followers of Sikhism. Hindus do not generally wear turbans but some (as well as some Muslims) may wear a turban style garment for cultural or practical reasons such as protection against the heat and sand found in some Asian countries."

ehow.com/about_6616526_do-hindu-men-wear-turbans_.html
Zgłoś
chiver5 2011-08-31, 8:41
Do wszystkich spiętych/wkurwionych: mam w dupie czy to był muzułmanin, sikh, sith, czy mistrz Joda w dziwnej czapce - w momencie wypowiedzenia słów 'terrorist' przez czarnego kolegę, wchodzi na plan brudasek z brodą, na biało i w turbanie - mnie śmieszy, jeśli was nie i na siłe chcecie edukować, to idźcie na indologię, zróbcie magistra i zapierdalajcie na własne wykłady za 4 zł/h...
Zgłoś
bhorn 2011-08-31, 14:49
powiem wam jedno ... tempe hóje
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów