📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
7 minut... skurwiel podniósł znęcanie się do rangi sztuki
A może typ ją leje codziennie i się wkurwiła.Zamontowała 4 kamery i ma dowód ?
Nagar1 napisał/a:
szkoda mi takich kobiet a kolesia za jaja kurwa z domu bym wywluk
słownik byś se WYWLUK, kurwa...
Tradycyjna rodzina tylko ta koszulka żonobijka biała jeszcze by się przydała.
smutne,chowasz córkę, a pizda o załamanym ego leje ci dziecko.
Mam dwie córy,obie zamężne i powiedziałem każdemu,podniesiesz łapę to tylko RAZ, pójdę siedzieć ale upierdole siekierą obie szkity ! Dupę będzie wycierać mama !
Mam dwie córy,obie zamężne i powiedziałem każdemu,podniesiesz łapę to tylko RAZ, pójdę siedzieć ale upierdole siekierą obie szkity ! Dupę będzie wycierać mama !
A co to tam czasami chodzi na podłodze czarnego? Karaluchy, szczury? Co to za melina jest?
Powiem szczerze, że nie da się tego oglądać. Wytrzymałem do drugiej minuty. Gość się wyżywa na partnerce, a człowiek się nie może skupić, bo jakiś karaluch za lodówką cały czas zapierdala. Połowę czasu lukam na tą lodówkę i próbuję rozkminić co to jest.
Za coś takiego karą powinno być publikowanie wizerunku takiego śmiecia w prasie i w formie plakatów w miejscu w który ów śmieć żyje. Sąsiedzi i dobrzy ludzie wymierzyliby stosowną karę.
Przekazuje sprawę do wydziału sprawiedliwości Manaus .
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów