📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
33 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
5 minut temu
Cytat:
paląc fajke obcinałem młode cipki wychodzące z liceum
Cytat:
Data urodzenia:12 Gru 1993
Serio...?
pkh napisał/a:
jeszcze bardziej mnie wkurwiają ludzie, którzy siadają w autobusie od strony przejścia, podczas gdy jest wolne miejsce od okna. Do chuja pana, niech sunie dupsko pod okno. "Oj bo ja za chwilkę wysiadam." I jedzie taka pipa jeszcze pół godziny.
Mam na to zajebistą metodę. Glany. Jeśli się nie przesiądzie - tratuję i ze słodkim uśmiechem, powtarzam: "Przepraszam, przepraszam". Jak wysiadam, taki ludź żegna mnie z honorami - znaczy się wstaje i przepuszcza. 84% skuteczności
jebać stare baby.
do "Bergfest: " to k**wa niezła z ciebie musi być p**da skoro nie pozwoliłeś sobie usiąść, odpocząć i poczekać na swój autobus, tylko k**rwa stałeś jak jakaś j**ana ciota i pewnie słuchałeś jakiejś jeb***tej muzy na uszach i po prostu nie miałeś jaj żeby sobie na tym przystanku usiąść, k**wa żeby się starych bab lękać. Stój dalej ciotko.
@UP Ale*żeś* ku*r*wa wszy*stk*o wyg*wia*zdko*wał, id*z ty w c*h*uj.... K*urw*a
"PIWO dla dziadka ! ja wczoraj czekając na mks siedziałem sobie na przystanku, paląc fajke obcinałem młode cipki wychodzące z liceum, ławka wolna siedze sam a tu nagle dwie babki z nikąd idą z jebucko wielkimi torbami i siadają po moich obu stronach układają na ławce te przerośnięte torby podróżnicze.. kiedy juz sie 500 razy popoprawiały i siedziały sztywno jakby miały w takiej pozie kitnąć wpadła nastepna babuszka z ciut mniejszym bagażem i stoi no to ustąpiłem jej miejsca, usiadła... zcisnęły się jak pingwiny podczas srogich mrozów no i siedzą, jest troche miejsca widze to i może bym sobie usiadł mysle bo cały dzień na nogach a więc też mi sie należy, jak skończyłem o tym mysleć, każda z nich wzieła swoje torebeczki i położyła obok siebie.. no kurwa nie... zmęczone torebki a ja stoje jak faja i nogi mnie bolą :c ławka ok 3m i nie ma nikt prawa sobie usiąść bo torebki o wymiarach 20x30 sobie odpoczywają, strasznie sie zmachały przez cały dzień.. "
Mamy tu do czynienia z pizdą a nie sadolem wskocz może na kwejka się pożalić...
Mamy tu do czynienia z pizdą a nie sadolem wskocz może na kwejka się pożalić...
Co wy wszyscy napierdalacie o babciach, które ustawiają swoje torby na ławkach/siedzeniach. Filmik jest o czym innym... :/
otworzy mi pan drzwi?
- Polak mały.
- Jaki znak twój?
- Orzeł biały.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów