Niekompletnie ubrana kobieta zostaje zaatakowana z gazem w ręce, przy czym nie nakładając do końca odzienia zostaje zrobione wywleczenie z gabinetu, po którym robi opozycję do agresorki. Jest tyłek ...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:10
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ciekawe o co poszło? Stawiam, że żonka nakryła męża na próbie dogłębnej analizy pacjentki
fantastico proponuje Ci pod filmikiem pisać krótki, normalny opis, żeby wiadomo było szybko o co biega w nim, ja oglądam Twoje filmiki tylko jak się pomylę, właśnie przez opis, podejrzewam że nie tylkjo ja Cie omijam przez to, a szkoda bo niektóre filmy są ok
Kurde prawie nic nie widać ... ktoś wie o co tam poszło ? Dziwna generalnie sytuacja.
Co oni pierdolą? Zna ktoś ten bełkot?
fantastico
ty jak opiszesz filmik, to naprawdę, nie potrzeba go oglądać zeby wiedzieć co się w nim dzieje
ty jak opiszesz filmik, to naprawdę, nie potrzeba go oglądać zeby wiedzieć co się w nim dzieje
Zrozumcie wreszcie, że Fantastico jest dla sadistica tym, kim Julian Przyboś dla poezji albo James Joyce dla literatury i zakończcie te jałowe dysputy. Po uporze widać, że opisów nie zmieni i bardzo dobrze.
Muszą być takie perełki na portalu!
Takie maskotki jak Köksal Baba (nie użytkownik aczkolwiek fajny), Bongman czy fantastico i kilku innych.
Zostają w pamięci i jest o kim w moim przypadku z uśmiechem poczytać
Takie maskotki jak Köksal Baba (nie użytkownik aczkolwiek fajny), Bongman czy fantastico i kilku innych.
Zostają w pamięci i jest o kim w moim przypadku z uśmiechem poczytać
@up To twój chłopak czy twoja matka? Zrozum ,że te opisy są nadzwyczajniej w świecie słabe i często niepoprawne w stosunku do filów jakie wrzuca więc jak lubi być jechanym za damski chuj ,bo mu to lata młodości przypomina to tylko jego sprawa.
@shabcio1 ani brat ani inne coś. po prostu michę cieszy gówno burza nad kimś kto się produkuje. Ma swoje 5 minut i chwała mu, że ożywia portal swoimi tekstami. To dokładnie jak w reklamie, nie musi być pokazany piękny produkt, ale jak budzi dużo kontrowersji to jest nawet lepiej zauważalny bo o nim rozmawiają. Tyle w temacie.
Ja mam większa frajdę z czytania opisów niż z oglądania filmów
A mlodzierzy i intelektualną w jednym zdaniu - perełka
A mlodzierzy i intelektualną w jednym zdaniu - perełka
Zastanawia mnie dlaczego nikt nie wstawił tego obrazka "I can fap to this..."
fantastico napisał/a:
Tomek, chciałem wyciągnąć z nich intelektualną głębię, z młodzierzy która powinna się cechować wyobraźnią i ambiwalentnym podejściem do prowokacyjności wszechobecnego odkształcenia moralnego Trochę artystycznej spierdoliny nikomu nigdy nie zaszkodziło A to zawsze coś nowego od opisu
"dwie laski się pobiły" albo "Bójka dwóch dziewczyn". To za proste, za płytkie,za trywialne.
młodzieŻy tak tylko mówię
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów