18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:51
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Cytat:

Zakonnica atakuje działacza na rzecz ochrony środowiska sprzeciwiającego się rozbudowie ośrodka religijnego. Saint-Pierre-de-Colombier, Francja.

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
N................5 2023-10-17, 20:29 12
Brocha napisał/a:

Zachłannica wciąż ma mało ale póki mamy prawicowy beton ta banda bądzie się opasała za pieniądze ułomnych mięczaków.

Zaślepieni nienawiścią ignoranci którzy zniszczą dogorywającą moralność, rozdadzą kraj pustynnym piekielnym pomiotom i zrobią z kobiet boginie a z mężczyzn szmaty to już spoko. Nawet nie przeczytałeś opisu w którym podane jest miejsce akcji tylko wypluwasz swoje urojenia psując nerwy normalnym ludziom.
Zgłoś
NeinNeinNeiN 2023-10-17, 21:52
This is John Cena!
Zgłoś
bigoslaw_lyzka_von_wood 2023-10-17, 22:05 3
Jebać ekologów pingwinami!!!!!!!
Zgłoś
bleblebator1 2023-10-17, 23:03 3
Ja pierdole ale w tym świecie się wszystko wypierdoliło do góry nogami.
W hiszpanii feministki zawarły sojusz z klerem i organizacjami katolickimi.
Czemu? Bo socjalistyczny rząd hiszpanii wpuścił do kobiecych przebieralni trans zboków.
Bo socjalistyczny rząd hiszpanii produkuje trans dzieci, blokery rozdaje jak cukierki.
Bo nasz narodowy naczelny gej III RP pełniąc funkcję przewodniczącego komisji praw kobiet w europarlamencie !!!! zablokował słuszną skargę kobiet na wypuszczenie z więzień pedofili i gwałcicieli. Ale to nie takich co molestują, tylko takich co u nas skazywani są na ośrodki dla bestii

Doskonały i nieomylny inżynier to taki, który unika drobnych błędów na drodze do wielkiej katastrofy.
Zgłoś
kinio7777 2023-10-17, 23:58
mazga50 napisał/a:

Ja widzę zakonnicę próbującą powstrzymać ludzi przed rozkradaniem/niszczeniem materiałów budowlanych. N'est-ce pas

Ja widzę fanatyzm religijny.
Zgłoś
Elkan 2023-10-18, 1:10
Ekolodzy gdy ktoś chce na działce wybudować dom albo przyłączyć nową działkę do starej:
- Tak kurwa być nie może.
To są te same ameby co siadają na drodze bo ktoś posiada kupiony samochód spalinowy.
Zgłoś
mazga50 2023-10-18, 3:48 2
kinio7777 napisał/a:

Ja widzę fanatyzm religijny.

Chujowy wzrok masz. Idź do lekarza od oczu.
Zgłoś
Bul_od_bytu 2023-10-18, 5:05
Jak dla mnie to próbowała powstrzymać gościa, który chuj wie co chciał z tymi fantami pod pachą zrobić. Chyba coś za dużo tv się ostatnio naoglądałeś
Zgłoś
żmij 2023-10-18, 9:19
Nomads95 napisał/a:

Zaślepieni nienawiścią ignoranci którzy zniszczą dogorywającą moralność, rozdadzą kraj pustynnym piekielnym pomiotom i zrobią z kobiet boginie a z mężczyzn szmaty to już spoko. Nawet nie przeczytałeś opisu w którym podane jest miejsce akcji tylko wypluwasz swoje urojenia psując nerwy normalnym ludziom.

O tej "moralności" uczono Cię na plebanii w Dąbrowie Górniczej?
Czy w którejś z fundacji wujka Rydzyka?

Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.

Burn! Loot! Murder!
Zgłoś
kinio7777 2023-10-18, 10:34
mazga50 napisał/a:

Chujowy wzrok masz. Idź do lekarza od oczu.

A Ty broń krzyża, od morza aż do gór..
Zgłoś
trebor2709 2023-10-18, 11:20
Velture Bozia Ci kiedyś upierdoli obie rączki za takie bluźnierstwa,zobaczysz doczekasz się TY CHUJU.
Zgłoś
holbi 2023-10-18, 13:22
Zgłoś
kinio7777 2023-10-18, 13:50
trebor2709 napisał/a:

Velture Bozia Ci kiedyś upierdoli obie rączki za takie bluźnierstwa,zobaczysz doczekasz się TY CHUJU.

Jest vos takiego jak wolność wyznaniowa TY CHUJU
Zgłoś
mazga50 2023-10-19, 5:01
kinio7777 napisał/a:

A Ty broń krzyża, od morza aż do gór..

Jestem ateistą, a właściwie agnostykiem i każdą wiarę szanuję, jeśli nie jest okupiona krwią "niewierzących".
Czyli komentarz chybiony.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów