On się domagał zwrotu mienia żydowskiego to mu ruski wyjaśnił co mu zwrócić .
My już zwróciliśmy ich mienie. z dostawą pod ambasadę. Jesteśmy kwita...
Zero problemów - piwko leci.
W dodatku ciężko o jakąkolwiek krytykę pejsatych w mediach głównego nurtu gdyż obowiązuje niepisany zakaz nielubienia żydów i stygmatyzacja łatką antysemity.
Politycznie skończony będzie ten wobec kogo się wyda że nie lubi żyda.
Dlatego dla judaszowego plemienia nasz kraj to Polin-swawolin mogą robić co chcą.
Nie wiem czy wiecie ale Polska przyznała rekordową ilość polskich paszportów obywatelom Izraela .
Bardzo ciekawy ale długi jest też wywiad z panem Sumlińskim w który mówi jak należy traktować roszczeniowych parchów.
Jeśli się nie przebudzimy z letargu to Polski za kilka lub kilkanaście lat nie będzie już nawet na niby.
Oglądajcie albo odsłuchujcie zanim cenzura tego nie usunie.
A w Rosji jest pełno żydów, ale to pewnie na samej górze
To był szybki prawy antysemicki.
pewnie tata nie powiedział że trzeba trzymać gardę xD przemineło z wiatrem
Nie sztuką jest powiedzieć nie lubię żydów argumentując samymi epitetami wobec tych żydków co na Polskę plują .
W dodatku ciężko o jakąkolwiek krytykę pejsatych w mediach głównego nurtu gdyż obowiązuje niepisany zakaz nielubienia żydów i stygmatyzacja łatką antysemity.
Politycznie skończony będzie ten wobec kogo się wyda że nie lubi żyda.
Dlatego dla judaszowego plemienia nasz kraj to Polin-swawolin mogą robić co chcą.
Nie wiem czy wiecie ale Polska przyznała rekordową ilość polskich paszportów obywatelom Izraela .
Bardzo ciekawy ale długi jest też wywiad z panem Sumlińskim w który mówi jak należy traktować roszczeniowych parchów.
Jeśli się nie przebudzimy z letargu to Polski za kilka lub kilkanaście lat nie będzie już nawet na niby.
Oglądajcie albo odsłuchujcie zanim cenzura tego nie usunie.
Kurwa, taki piękny sadolowy materiał wrzucony, a ten musi się wpierdalać z jakąś chorą polityką. Chuj mnie to obchodzi, przyszedłem oglądać piękną lepę na ryj a nie sluchać jakiegoś pajaca, który się boi, że Żydzi rządzą światem xD
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów