Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
On się domagał zwrotu mienia żydowskiego to mu ruski wyjaśnił co mu zwrócić .
My już zwróciliśmy ich mienie. z dostawą pod ambasadę. Jesteśmy kwita...
Prawy sierpowy, idealnie wyprowadzony z biodra
Nie tak do końca idealnie: górna część tułowia za mocno odchylona, głowa też. Tak mniej więcej 6/10
No dojebałeś do pieca, każdy Prawdziwy Polak ma teraz problem.
Zero problemów - piwko leci.
W dodatku ciężko o jakąkolwiek krytykę pejsatych w mediach głównego nurtu gdyż obowiązuje niepisany zakaz nielubienia żydów i stygmatyzacja łatką antysemity.
Politycznie skończony będzie ten wobec kogo się wyda że nie lubi żyda.
Dlatego dla judaszowego plemienia nasz kraj to Polin-swawolin mogą robić co chcą.
Nie wiem czy wiecie ale Polska przyznała rekordową ilość polskich paszportów obywatelom Izraela .
Bardzo ciekawy ale długi jest też wywiad z panem Sumlińskim w który mówi jak należy traktować roszczeniowych parchów.
Jeśli się nie przebudzimy z letargu to Polski za kilka lub kilkanaście lat nie będzie już nawet na niby.
Oglądajcie albo odsłuchujcie zanim cenzura tego nie usunie.
nie chcę was martwić, ale ten rusek to też pewnie żyd.. w Izraelu jest pełno żydów z rosji.
A w Rosji jest pełno żydów, ale to pewnie na samej górze
To był szybki prawy antysemicki.
pewnie tata nie powiedział że trzeba trzymać gardę xD przemineło z wiatrem
Nie sztuką jest powiedzieć nie lubię żydów argumentując samymi epitetami wobec tych żydków co na Polskę plują .
W dodatku ciężko o jakąkolwiek krytykę pejsatych w mediach głównego nurtu gdyż obowiązuje niepisany zakaz nielubienia żydów i stygmatyzacja łatką antysemity.
Politycznie skończony będzie ten wobec kogo się wyda że nie lubi żyda.
Dlatego dla judaszowego plemienia nasz kraj to Polin-swawolin mogą robić co chcą.
Nie wiem czy wiecie ale Polska przyznała rekordową ilość polskich paszportów obywatelom Izraela .
Bardzo ciekawy ale długi jest też wywiad z panem Sumlińskim w który mówi jak należy traktować roszczeniowych parchów.
Jeśli się nie przebudzimy z letargu to Polski za kilka lub kilkanaście lat nie będzie już nawet na niby.
Oglądajcie albo odsłuchujcie zanim cenzura tego nie usunie.
Kurwa, taki piękny sadolowy materiał wrzucony, a ten musi się wpierdalać z jakąś chorą polityką. Chuj mnie to obchodzi, przyszedłem oglądać piękną lepę na ryj a nie sluchać jakiegoś pajaca, który się boi, że Żydzi rządzą światem xD
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów