Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zanim zaczniesz się przypierdalać innych, pierw popatrz na siebie i swoją wybitną interpunkcję.
Interpunkcja w niczym nie utrudnia zrozumienia mojego zdania. Ale ok. W takim razie słowo ,,pierw" jest obecnie uznane za nieprawidłowe. To, że u was na wsi tak gadają, to nie oznacza, że to poprawnie.
Mój przepiękny śląski język .
Sorry, ale język śląski jest chujowy. Po prostu chujowo i głupio brzmi.
Jprdl jakie trzeba mieć smutne życie żeby zaczepiać obcych ludzi i nagrywać jakieś chujowe filmiki i jeszcze ten akcent wieśniaka. Wyszedł spod kamienia, pierwszy raz na oczy widział czarnego?
Poza tym co jest zabawnego w tym filmiku, koleś zapytał tamten powiedział że nie rozumie i koniec. Gdyby chociaż jakaś śmieszna rozmowa się wywiązała jakaś puenta a tu nie ma nic. do pieca z tym gównem
Starego ci zaczepił czy jaki chuj?
Jprdl jakie trzeba mieć smutne życie żeby zaczepiać obcych ludzi i nagrywać jakieś chujowe filmiki i jeszcze ten akcent wieśniaka. Wyszedł spod kamienia, pierwszy raz na oczy widział czarnego?
Poza tym co jest zabawnego w tym filmiku, koleś zapytał tamten powiedział że nie rozumie i koniec. Gdyby chociaż jakaś śmieszna rozmowa się wywiązała jakaś puenta a tu nie ma nic. do pieca z tym gównem
wez go do domu niech ci sra na leb i bedzie git.
To naprawdę trzeba mieć szaloną odwagę, albo być pojebanym żeby chodzić po mieście i pytać się ludzi czy to oni srali do jeziorka.
To nie odwaga, to głupota.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów