Mężczyzna wielokrotnie dźgnięty nożem wyciąga broń i śmiertelnie strzela do napastnika
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Małpa zaczepiała małpę która nie szukała zwady, ale tamta jeszcze bardziej się nakręcała myśląc że trafiła na miękkiego banana....
A tu zonk bo dostała w nagrodę kulkę albo dwie...
A tu zonk bo dostała w nagrodę kulkę albo dwie...
Dwóch murzynów mniej to o dwóch złodzieji mniej dzielnicy ....
W tych brudostanach koczkodany opanowały kfc... Końcówka tak zwałowa, że kilka razy oglądałem jak spierdalali z lokalu
Dla mało normalne zachowanie. Nawet samica przestała zwracać uwagę.
samica w 16 sekundzie dała mu nóż do ręki.
te samotne czarne matki to nie zawsze wina tego, że czarny ojciec miał wyjebane, a czasem jest dokładnie na odwrót, temu tutaj za mocno zależało, haa
Ta kamera to chyba od 1990 ciągle w użytku
tytanburz napisał/a:
Jebać czarnych. Niech się zabijają. Dzieci i kobiety też. Pfuuuu na murzyńskie ścierwo
Mordo masz piwko!! Swój chłop... I tak jak mówisz: Haa stfuu na to murzyńskie ścierwo!!! Pierdolone kurwiska!! Haa stfu.
działał w obronie wlasnej napastnik pierwsze wyciągnął nóż i dzgał go co innego jak by pierwszy tamten bronią wygrażał mówgł to zrobic za pierwszym razem ale tego nie zrobił nie widze przeciw skazań aby obronić sie w sądzie że jest nie winny
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów