📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
DavidvanDyk napisał/a:
Mialo byc piwo, ale kurwa jest motyw z Bieber-em, wiec kurwa nie bedzie.
Zazdrościsz mu milionów dolarów oraz fanek?
prorok jakiś czy co ...
Nie trzeba być prorokiem, by takie rzeczy przewidzieć.
Aż mi sie przypomniało jaki pewien komentarz na youtube widziałem:
How do five gay men walk? In One Direction
How do five gay men walk? In One Direction
Linekk napisał/a:
Zazdrościsz mu milionów dolarów oraz fanek?
Nie zazdroszcze. Jest dla mnie pedalem i tyle, a pedalow osobiscie nie toleruje.
jakas 3 degeneracja mopow ??
Nie wiem dlaczego ale kojarzy mi się to z nieróbstwem
a mi sie kojarzy z bandą niedorozwojów. siedzi 5 takich jebanych smierdzielów na kanapie i szczerzą zęby. a po nagraniu pewnie wrócą do domu i sobie puszczą równie pedalską muze i będą lajkować strony o hipsterach na facebooku. gatunek mężczyzny jednak wymiera, bo to coś z filmiku to tylko cioty z kutasem między nogami... pierdolony XI wiek...
@up teleportowałeś się? jak jest w XI wieku i skąd masz tam internet ?
Kurwa mać, sami napierdalacie bez przerwy o tym pierdolonym Bieberze a potem dziwicie sie, że tyle sie o nim pisze/mówi/słyszy. Ja nie mialem pojęcia że ktoś taki w ogóle istnieje dopoki ludzie w sieci nie zaczeli o tym kimś pisać. Niechby nawet mial kutasa na czole to jego osoba i twórczość jaka by nie była, wali mnie po cycach, a zawartośc tego filmiku to żenada.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów