Mniemam ze dla ciebie zjebie , dobry lider to taki co ma wyjebane ze jego ludzie gina i ktory woli uniesc sie honorem zamiast prosic o pomoc ktora ratuje zycie jego zolnierzy i cywili ginacych z rak agresora.....
Jakby Polske ktos najechal, to bys chcial zeby Duda siedzial cicho i przygladal sie smierci naszych rodakow zeby tylko jakis pajac nie zrobil mema na niego ze jest zebrakiem? Mela ci na ryj onuco.
Poczytaj kto sponsorował studia , karierę aktorską i kampanie prezydencką żełeńskiego ....Ihor Kołomojski bliski przyjaciel Putina !!!
Mniemam ze dla ciebie zjebie , dobry lider to taki co ma wyjebane ze jego ludzie gina i ktory woli uniesc sie honorem zamiast prosic o pomoc ktora ratuje zycie jego zolnierzy i cywili ginacych z rak agresora.....
Jakby Polske ktos najechal, to bys chcial zeby Duda siedzial cicho i przygladal sie smierci naszych rodakow zeby tylko jakis pajac nie zrobil mema na niego ze jest zebrakiem? Mela ci na ryj onuco.
Nie zesraj się.
Hahahah napatrzyłem się już w życiu na tych "widzących". Jebane prymitywy i nieudaczniki życiowe, wykluczone ze społeczeństwa i wiecznie przekonane o tym, że w przypływie własnego geniuszu lub stąpienia mocy nadprzyrodzonej dostrzegają niuanse wielkiej polityki, których nie widzą inne szare barany prowadzone na rzeź. Haa tfuu ruskie trolle przypełzłe tu za ruskie ruble lub w przypływie własnego debilizmu...
Nie trzeba być jakimś oświeconym. Wystarczy obejrzeć wiadomości na którymkolwiek kanale, żeby z wymiotować. To nie ma nic wspólnego z dziennikarstwem. W Stanie wojennym wiadomości wydawały się być bardziej rzetelne.
Poczytaj kto sponsorował studia , karierę aktorską i kampanie prezydencką żełeńskiego ....Ihor Kołomojski bliski przyjaciel Putina !!!
Gdzie ma przeczytać? W "Czerwonym gwardziście"? W "Łunie podkarpacia"? "Sputniku"? Czy w innym poczytnym dzienniku/tygodniku oświeconej mniejszości. Na jakimś g*wno forum? Kto o tym pisze? Jakiś random? Dziennikarz śledczy z "Osrajdupy małej" wys*any przez Putlera? Uznany politolog związany ze środowiskiem pro-ruskim? Kto?
Wczoraj mówili o tobie w Teleekspresie, jak zapytasz co takiego, to ci napiszę, ale nic miłego, zastrzegam.
on (zelensky) palil ruskim zywcem w donbasie w 2014
Za mało kurwa i bardzo dobrze. Wincyj spalonych jebanych onuc nam potrzeba.
Dlaczego Polska jest ciągle zjebanym krajem pomimo że mamy obok dobry przykład - Niemcy?
Bo całe życie jesteśmy pod pręgieżem naszego dużego "brata".
Tak samo Ukraina... jakim byłaby narodem gdyby nie jebane kacapy?
Z diabłem wejdziesz w konszachty mając takiego "przyjaciela" obok.
Jebać kacapskie ścierwo bez litości!
Dobry lider... hahaha! Ten gość mimo ostrzeżeń Ruskich zapowiedział, że wprowadzi Ukrainę do NATO. To ten skończony imbecyl, który nie ma bladego pojęcia o dyplomacji (no bo skąd, skoro w polityce był raptem rok zanim został prezydentem) spalił kraj i doprowadził do śmierci setek tysięcy ludzi. Lider kurwa.... gówniany zbrodniarz i tyle. Chcesz wiedzieć co zrobiłby przywódca dbający o naród? Spełnił by te gówniane żądania Ruskich i oddał się w ich ręce. W najlepszym razie Ukraina pozostała by niepodległa, żadna cegła ani włos by nie spadł. W najgorszym - było by to co już jest, tylko sytuacja jasna a naród zjednoczony. Niech los chroni Polskę przed takimi "liderami".
Zyjesz w jakiejs alternatywnej rzeczywistości pajacu. Załenskiego wina ze putin morduje, w koncu mogl sie poddac. Ty zie kazdemu poddajesz to nie zrozumiesz pewnie co zlego w twojej logice jest
on (zelensky) palil ruskim zywcem w donbasie w 2014
A ty wiesz Rusku ze zelensky w 2014 był jeszcze komikiem /aktorem ? Dopiero 2019 miał coś do powiedzenia
Ilu tu Ruskich pierdolących głupoty to masakra/ wystarczy spojrzeć na nick, składnie zdań i date założenia konta na sadisticu.
Dobry lider... hahaha! Ten gość mimo ostrzeżeń Ruskich zapowiedział, że wprowadzi Ukrainę do NATO. To ten skończony imbecyl, który nie ma bladego pojęcia o dyplomacji (no bo skąd, skoro w polityce był raptem rok zanim został prezydentem) spalił kraj i doprowadził do śmierci setek tysięcy ludzi. Lider kurwa.... gówniany zbrodniarz i tyle. Chcesz wiedzieć co zrobiłby przywódca dbający o naród? Spełnił by te gówniane żądania Ruskich i oddał się w ich ręce. W najlepszym razie Ukraina pozostała by niepodległa, żadna cegła ani włos by nie spadł. W najgorszym - było by to co już jest, tylko sytuacja jasna a naród zjednoczony. Niech los chroni Polskę przed takimi "liderami".
Jeśli Polak pisze takie rzeczy ro jest albo idiotą, albo ignorantem. Zdobądź wiedzę, poczytaj, posłuchaj i wyciągnij wnioski. Twoje myślenie oznacza ruską armię pod Przemyślem i Polskę w 2030 roku na miejscu dzisiejszej Ukrainy. Używajcie mózgów do myślenia, a nie jedynie do kontrolowania zwieraczy.
Piszę raz i nie wracam, chuj mnie interesuje twoja odpowiedź. Jak chcę pogadać z kimś inteligentnym do gadam do siebie.Gdy ja je czytam, to chce mi się śmiać, z tego, jacy jesteście podatni na propagandę.
Wszyscy jesteście za Ukrainą, zapominając o tym, że oni zawsze byli wrogo do nas nastawieni. Wymordowali wielu naszych Polaków na Powołżu, a wielu z nich było waszymi krewnymi, przepraszam: dalekimi krewnymi, ale jednak rodziną.
A teraz wszyscy stajecie po stronie tych ukraińskich morderców, tylko dlatego że napadła ich Rosja.
Jeśli chodzi o mnie, to mam gdzieś tą ich wojnę. Dla mnie Ruscy i Ukraińcy mogą wybić się nawzajem, i byłoby to chyba jedyne dobre zakończenie tej wojny.
Nie zesraj się...
Wielu z was nie zauważa, że tak naprawdę, to wojna między USA, a Rosją.
Propaganda USA tak zamydliła wam oczy, że nie dostrzegacie, że największym wrogiem w tej wojnie jest właśnie USA, które na cierpieniu Ukrainy, i Rosji zarabia grube miliardy dolarów na sprzedaży broni Ukrainie, i przy okazji państwom członkowskim NATO. Pewnie chcieli zrobić to o wiele wcześniej, ale przeszkadzała im Rosja, ale w końcu USA dostało wymarzony pretekst, w postaci wojny oczywiście, żeby pogłębić niechęć i nienawiść państw zachodnich do Rosji, i skłonić ich do rezygnacji z handlu z Rosją, pod przykrywką poparcia dla Ukrainy w wojnie z Rosją, rzecz jasna.
Dlatego jeśli chodzi o mnie, to ja nigdy nie stanę po stronie USA.
LIDER! żydowska kukiełka z dobrym PR
duda by pierw spierdolil z reszta tych pacanow a puzniej dopiero siedzial cicho by go nieznalezli
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów