Już niedługo pod Strykowem pod Łodzią, zostanie otwarty nowy tor, do tej pory tendencja była raczej w kierunku zamykania i budowania na ich miejscu osiedli.
Już niedługo pod Strykowem pod Łodzią, zostanie otwarty nowy tor, do tej pory tendencja była raczej w kierunku zamykania i budowania na ich miejscu osiedli.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Gdybyś wiedział coś więcej o tej lagunie to nie pierdoliłbyś takich smutów
btw. Waldek spoko ziomek, lubie gościa, piwko
O "moto doradca" ma konto na sadolu Było by spoko, kiedyś z tobą np. pogrillować i co za tym idzie A co do toru, to same pozytywy. Przynajmniej to kolejne miejsce, do wyładowania się i przetestowania swoich umiejętności (nie na publicznej drodze) Popieram
Spokojnie będzie okazja na dobrego grilla
Tor wyścigowy długości 1400 metrów (słownie: tysiąc czterysta). Dobry dla rowerzystów i na mistrzostwa w sprincie na hulajnogach.
Toruń ma 1000 metrów i Tomek Kuchar się ściga i nie narzeka
Do momentu aż znowu w okolicy jakiś deweloper nie postanowi postawić budynków mieszkalnych.
Odpukać okolica to lasy, pola, magazyny
up
Gdybyś wiedział coś więcej o tej lagunie to nie pierdoliłbyś takich smutów
btw. Waldek spoko ziomek, lubie gościa, piwko
Coś tam pozmieniane jest, układ hamulcowy Brembo założony też daje radę
Na super moto można wlecieć, ale autem czy na jakimś sportowym moto, to chyba żeby sobie na 1 czy 2 pojeździć. U mnie w opolskim robią też tor na placu po byłym lotnisku.
A no tak, bo Ty masz w garażu same ferrari i maserati, więc nie pojeździsz ;/
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów