W Mużynistanie Madmax to tylko film SF
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:52
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
W Mużynistanie Madmax to tylko film SF
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
No i kurwa jeździ, krzywdy nikomu nie robi. Robią to na własną odpowiedzialność. Jak się rozjebią albo spalą nie będą mieli do nikogo pretensji, a towar zawieziony. U nas biurokracja ujebie każdą inicjatywę. Sprowadź fajna elektronikę od chińczyków i chuj, bez tuzina kosztownych certyfikacji nie sprzedasz. U nas można sobie tylko własną dupę samodzielnie podcierać, jeszcze...
Toż to kurwa tylko małpoludy jebane potrafią takie coś zrobić Żeby pojazdy cywilizacyjne tak Ujebać jeszcze tym się poruszać
daviden napisał/a:
prawdziwa ekologia. Używasz tak długo jak działa a nie wykurwiasz bo wyszedł nowszy model albo kolor się znudził
A to akurat całkiem serio wiadomo, że jakby cała ludzkość funkcjonowała tak jak "pierwszy świat", to potrzebne byłyby ze trzy takie planety jak Ziemia.
gonzor napisał/a:
Cysterny Orlenu po kolejnych 4 latach Obajtka i PiS.
Taa... od 8 lat to samo pierdolenie , a niebawem od 12... Opozycja w Polsce trzyma się jeszcze tylko dlatego, że jej wyborcy to debile
Gdzie indziej kazali by zezłomować a tu proszę.. dojrze chlop ma radochę jak za dziecka bo prowadzi ciężarówkę to i kupe gowna moze przewieźć na pace. I to wyszkolonego co wode dolewa do chłodnicy albo do miski zeby nogi moczył po drodze
Widzieliście paluchy u nogi tego najdżera co oknem właził? Nikt mi teraz nie wmówi, że bliżej im do człowieka jak do małp!
A wy sie śmiejecie i drwicie ze ci ludzie to sami inżynierzy i lekarze... a jednak oko bieleje... takich projektow nawet na politechnice nie znają
Podrzućcie linka do filmu....pliiiiiis
skywalker75 napisał/a:
Taa... od 8 lat to samo pierdolenie , a niebawem od 12... Opozycja w Polsce trzyma się jeszcze tylko dlatego, że jej wyborcy to debile
Masz rację wyborcy Pisu to debile , każdy bez wyjątku.
Mam znajomego z Nigerii i pamiętam jak swego czasu kupował w Warszawie stare gruzy. Jak go spytałem po co mu to, to odpowiedział, że jak to wyśle do siebie to tam ten samochód sprzeda na pniu z dużym zyskiem i to auto będzie jeszcze jeździć dekady aż nic z niego nie zostanie Tam nie ma norm, regulacji i zakazów jak u nas więc recykling kwitnie
SF dlatego że pomimo apokalipsy, braku wszystkiego (tu akurat 1:1) biali wciąż mieli lepiej poskładane i sprawniejsze samochody?
Ale czyściochy, buty zdjęte aby niezablocic tapicerki. Pełna kultura pomimo afrykańskich klimatów.
liczylem ze konserwy sie otworza ;(
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów