18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
W którym świecie żyjesz?
m................2 • 2012-11-15, 18:07
Reklama/ kampania poruszająca jak najbardziej aktualny problem internetu + fajna muzyka w tle

Zgłoś
Leniwy Leonard 2012-11-15, 20:16 2
tylko youjizz
Zgłoś
DużySmart 2012-11-15, 20:27
Idę na to, kiedy wchodzi do kin ?
Zgłoś
Breakdrowser 2012-11-15, 20:47
@up. Nie pierdol. I tak zassiesz z torrentow
Zgłoś
lisza22 2012-11-15, 20:56
Czuje się obrażony...
Zgłoś
TheMortes 2012-11-15, 20:57
Jak nazywa się ta piosenka w tle?
Zgłoś
JezusChytrus 2012-11-15, 20:58 3
Kompletnie nie rozumiem tego filmiku gdzie pokazany jest młody chłopak grający w jakąś łupankę w świecie gdzie co drugi spuszcza się na Facebooku komentując co robią jego znajomi ,lajkując jakieś gówno i pisząc jako to jest chujowa pogoda tak jak by nikt nie miał okien lub o tym jaki to się miało chujowy dzień ,na Facebooku gdzie ma się 500 znajomych a w realnym świecie spotykasz i gadasz może z piątką .Chujowa reklama kampania czy cokolwiek to jest

PS. Nikogo nie obchodzi że mieliście chujowy dzień więc nie piszcie o tym na Facebooku
PS2. Myślę że większość kochanych sadoli nie mieszka w piwnicy ,ewentualnie w bunkrze i mają okna więc o pogodzie też nie piszcie
PS3. Najlepiej nic nie piszcie i wyjdźcie na browara
Dziękuję za uwagę
Zgłoś
przemo17xd 2012-11-15, 21:09
a pierdola. ide grac w tibje
Zgłoś
dagins 2012-11-15, 21:10
niech żyją no-life'y
Zgłoś
Meduzerzuy 2012-11-15, 21:18 5
hehe, akcja przeciwko internetowi a na końcu 3 adresy internetowe ;D
Zgłoś
peersil 2012-11-15, 23:24 1
Kurwa, ale, że dziewczyna go pocałowała... to jest już sukcesss... - reklama trochę nie realna prawdziwy no life nie ma dziewczyny jest prawiczkiem i ostatni raz całował się w.... ee nigdy się nie całował...
Zgłoś
Grillowany 2012-11-15, 23:25 1
mateusz1923 napisał/a:

Zwyczajnie pierdolisz. Być może jesteś pełnoletni ,ale także jesteś wyjątkowo głupi.
"mam już resztkę wolności, ale dla mojego dobra
w zamian za święty spokój jeszcze trochę oddam
w moim kraju mamy kryzys w tej chwili
a z resztą większość przecież nie może się mylić"

Piwerko za Wzorowego .

Co do tego pierdolenia - Jezu. Fakt, problem się pojawia kiedy dzieciak olewa wszystko dookoła t.j. szkołę, dom, znajomych ze szkoły, a wymarzony eden znajduje w grze online. W sumie coś o tym wiem, tyle, że ja miałem o tyle przejebany motyw, że nie miałem w ogóle znajomych jak się przeprowadziłem do Anglii, nie znałem języka, więc jedyną odskocznią była gra online (SAMP jeśli kogoś to interesuje). Ale dali dźwięk jakiejś strzelanki (co można z łatwością usłyszeć) - no kurwa, po to rundy trwają max godzinę (i to jest naprawdę długo jak w Battlefieldzie jest 1000 ticketów), żeby człowiek się wyluzował, pograł i wyłączył. Nie przesadzajmy, że da się olewać życie dla fpsów, bo to bardziej RPGi i MMO robią siekę z mózgu.

Cytując Zeusa:
"Kiedyś tu znałbyś wszystkich z bloku, większość z osiedla
Dziś często nie poznajesz nawet sąsiadów z piętra
Przy odrobinie szczęścia, dowiesz się o nich
Kiedy zobaczysz zdjęcia na profilu znajomych
Na forum gnojki cię oplują za wszystko
Choć często czują trudność pisząc własne nazwisko
Co jest granicą, gdy patrzysz w oczy mi?
Żaden z nas, nie jest tu wyłącznie liczbą IP
Ile jest wart twój styl, vibe
Kiedy to wszystko masz w Second Life
I tylko pędzisz do domu by wejść online i odżyć?
Które z tych żyć to numer dwa? oblicz

W cieniu pokoi świecą monitory w twarze
Takich, jak ty i ja i płynie czas na zegarze
Za ileś lat, jak pójdziemy tędy
Zechcą pochować nas, jak zmienimy status na niedostępny"

chciałem zacytować tylko pogrubione cztery wersy, aczkolwiek stwierdziłem, że cała zwrotka jest warta uwagi (P.S. tak, to jest rap, nie, nie jest to rap o jebaniu policji, tak, istnieje masa numerów, które mają tyle wspólnego z policją co WWE z MMA).
Zgłoś
Huherko 2012-11-15, 23:58
W jakim świecie żyję? Wyjechałem do szwablandi w poszukiwaniu pracy, która pozwoli mi na normalne życie w mojej jakbyniebyło ojczyźnie, moje państwo zezwoliło mi na zostawienie przyjaciół tysiące kilometrów dalej nie dając mi możliwości robienia tego, czego mnie nauczyło, nie ma do kogo się odezwać, bo tu pogawędka z każdym to jak rozmowa o tym ile ludzi dziś do gazu pójdzie. Piję jakieś szczoch-piwo, bo piwem bym tego nie nazwał, ładnych dziewczyn to w promieniu 50km na palcach jednej ręki policzę a oni mi chcą powiedzieć, żebym ograniczył internet i wyszedł na miasto ...
Zgłoś
davie6 2012-11-16, 2:49 2
TV ostrzega przed internetem, ja pierdole ... walczą z konkurencją póki jeszcze istnieją, nie na rękę im niezależne media: za dużo wolności.
Ciekawe, czy byli by tak chętni do ostrzegania przed "rzetelną" TV oferującą wiele "programów kulturalnych o wysokim poziomie" jak np.: Taniec z gwiazdami?
Zgłoś
c................l 2012-11-16, 9:03
Ludzie wolą internet bo w nim są piękni mądrzy i seksowni i potem idziesz na spotkanie z umówią laską niby bardzo seksi zdjęcie też wysłała całkiem całkiem a jak ją widzisz to już wiesz że nic z tego nie będzie i czasem nawet nie podchodzisz tylko spierdalasz by Cię smoczyca nie dorwała Życie kurwa życie ale przynajmniej od czasu do czasu jest okazja pobiegać

P.S. Żeby ktoś się do mnie nie przypierdalał, jak umawiam się z kimś to wysyłam mu swoje zdjęcie bez poprawiania i udawania że jestem miły itp, jak jest jakaś paskuda to od razu jej o tym mówię, sam też nie jestem ideałem ale przynajmniej tego nie ukrywam.
Zgłoś
Grillowany 2012-11-16, 17:09
chinchil napisał/a:

Ludzie wolą internet bo w nim są piękni mądrzy i seksowni i potem idziesz na spotkanie z umówią laską niby bardzo seksi zdjęcie też wysłała całkiem całkiem a jak ją widzisz to już wiesz że nic z tego nie będzie i czasem nawet nie podchodzisz tylko spierdalasz by Cię smoczyca nie dorwała Życie kurwa życie ale przynajmniej od czasu do czasu jest okazja pobiegać

P.S. Żeby ktoś się do mnie nie przypierdalał, jak umawiam się z kimś to wysyłam mu swoje zdjęcie bez poprawiania i udawania że jestem miły itp, jak jest jakaś paskuda to od razu jej o tym mówię, sam też nie jestem ideałem ale przynajmniej tego nie ukrywam.

I bardzo prawidłowo . W ogóle, szukanie znajomych/partnerów przez internet jest powszechnie uznawane za idiotyzm (przynajmniej przez większość w Polsce), ale jak tak ostatnio się zastanawiałem nad tym to przecież ... internet stanowczo ułatwia życie. Pozwala nam poznać kogoś z kim naprawdę dzielimy zainteresowania i dobrze nam się rozmawia. Tak patrząc długoterminowo to przecież lepiej spotkać 15 osób w ciągu 2 tygodni, z którymi umówimy się przez internet (oczywiście na te 15 chociaż jedna będzie w porządku pod względem wyglądu, a przy okazji będziemy znali jej charakter mniej więcej) niż jedną osobę, która może jest ładna, ale charakter się nam nie podoba . Takie moje skromne zdanie, już nie mówimy tutaj o one-night-standach i norelationship-justsex tylko o budowaniu jakiegoś tam związku.

No, ale chuj, za daleko odbiłem od tematu - jak ktoś nade mną jeszcze zaznaczył - TV boi się o wolne media w internecie, nad którymi nie mają kontroli .
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów