📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Bębenki w uszach na milion procent uszkodzone.
najebane lpg do sprężarki klimatyzacji
ebeebe_ebeebeebe napisał/a:
To i tak dobrze że typ się nie udusił jak tak
czyli mówisz ze srając po trochu narażamy życie ?
Jeżeli to jest CNG to miał szczeście bo to tylko mały wyciek, jak wybucha butla CNG to niema auta
Znam fajną piosenkę o ładzie taka nuta góralska : Kupiłem se auto, pierd..ą ładę nie chce cipa jeździć chuja na nią kłade. Koło odleciało, rura wydechowa, nie chce cipa jeździć, łada jest chujowa
Ktoś może wytłumaczyć jakim cudem wybuch co wygiął blachę nie zrobił nic człowiekowi?
Szparas napisał/a:
Ktoś może wytłumaczyć jakim cudem wybuch co wygiął blachę nie zrobił nic człowiekowi?
Wygiął nie sam wybuch, a ciśnienie jakie wytworzył. Gościa też pewnie "ścisnęło", więc zapewne dostał mocno po bębenkach, ale jednak w takich sytuacjach ciało ludzkie jest "mocniejsze" od blachy... zwłaszcza jak to blacha od łady
TranzystorWyklęty napisał/a:
Propan się ulatniał, osiągnął z powietrzem proporcje, przy których wszystko może spowodować zapłon
Brawo specjalisto. Może chodziło o przekroczenie DGW i wybuch. Niegroźny bo facet żyje. Auta na propan jeżdżą tak? Znaczy na stacji do Lanosa leją ci propan?
mkv91 napisał/a:
Jeżeli to jest CNG to miał szczeście bo to tylko mały wyciek, jak wybucha butla CNG to niema auta
Ogólnie żeby butla wybuchła TezebA się postarać. W 99% wybucha gaz nie butla. Odstaw teleexpres.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów