Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Kompromituje Polaków i bredzi bo jeszcze nie słyszałem żeby w komunikacji miejskiej ktoś ciągle przeklinał, chyba że jakaś totalna patola. A ten z tym polish people i jaki to tolerancyjny nie jest, chłop ze zrytą psychiką.
jebany zdziarany na łysej pale w garniaku polaczek , pewnie z kościoła wraca
Co za wieś, wstyd kurwa
Wy dalej myślicie, że na wyspy wyjechał człowiek odłożyć, dorobić się i z kasą wrócić do Polski? Nie. Tam uciekli alimenciarze, kurwa, złodziej, alkoholicy, narkomani, nieroby, i inny najgorszy sort polskich odpadów, którzy dostali bilet na bramę, albo nie umieją się tutaj odnaleźć.
tylko oni są prawdziwi.
Ogarnij się bolszewiku , i nie siej propagandy , idż lepiej po remindera do komitetu centralnego
kurwa jak ja kurwa nienawidze takich ludzi kurwa.... robia kurwa wstyd. Zamiast uczc angoli "dzien dobry" "jak sie masz" i inne to takie kurwa chodzace smiecie ciesza sie kurwa jak male dzieci jak angol nauczy sie mowic "kurwa"
Poprostu kurwa zal...
nie rozumiem jak ktos moze co drugie slowa uzywac "kurwa" :/
Angoli xd gdzie Ty tam widzisz Angoli xd zwykli koloniści Imperium więc się nie jaraj błękitną krwią i imperialną gadką liczy się pot k....a robotnik k....a i mózgojeb..y kur...a intelektualista się znalazł ostatni burżuj w komunistycznej Europie
To stąd pochodzą rasiści? Tacy frajerzy, którzy mają na tyle niskie mniemanie o sobie, że boją się, że każda kobieta poleci na kogoś innego? W sumie to tak myślałam.
Mi się ostrożność do czarnuchow i turasow i innych pakapaka włączyła po kilku latach na zachodzie. Miałaś do czynienia z tym elementem czy znasz ich tylko z klipów „raperów” na YouTube?
Mi się ostrożność do czarnuchow i turasow i innych pakapaka włączyła po kilku latach na zachodzie. Miałaś do czynienia z tym elementem czy znasz ich tylko z klipów „raperów” na YouTube?
Amen, Może nie wrzucajmy wszystkich murzynow/muslimów do jednego wora bo 2 na 100 sie trafi porządnych. Ale porównać z takimi Hiszpanami gdzie wiekszośc jest w porządku to jest różnica.
zobaczymy czy tak będzie pierdolił o family jak mu żonę i córkę wyruchają
Tobie ukry jak ci sie zwalą na łeb podczas konfliktu rosyjsko-polsko-ukraińskiego.
Oczywiście, że miałam. Kilkoro znam ze studiów, jeden był nawet moim współlokatorem w studenckim mieszkaniu. Oprócz tego spędziłam trochę w Wielkiej Brytanii, gdzie również miałam kontakt z osobami o różnych kolorach skóry. Całkiem jak Polakami - czasem trafisz na mendę, czasem na fajnego człowieka i kolor skóry nie ma tu nic do rzeczy. Po prostu osoby o inteligencji bliskiej, bądź równej zeru jak widzą, że czarny kradnie, to wysnują wniosek, że wszyscy czarni kradną. A o białych już takiego wniosku nie wyciągną, bo widzieli ich więcej i mają dowody, że są też uczciwi.
Oczywiście, że miałam. Kilkoro znam ze studiów, jeden był nawet moim współlokatorem w studenckim mieszkaniu. Oprócz tego spędziłam trochę w Wielkiej Brytanii, gdzie również miałam kontakt z osobami o różnych kolorach skóry. Całkiem jak Polakami - czasem trafisz na mendę, czasem na fajnego człowieka i kolor skóry nie ma tu nic do rzeczy. Po prostu osoby o inteligencji bliskiej, bądź równej zeru jak widzą, że czarny kradnie, to wysnują wniosek, że wszyscy czarni kradną. A o białych już takiego wniosku nie wyciągną, bo widzieli ich więcej i mają dowody, że są też uczciwi.
Pierdolisz tak bo cie pewnie bolcowali i sie zeszmacilas. Madry bialy czlowiek z natury jest rasista bo wie i widzi jak sie w wiekszosci kolorowi zachowuja. Nie da sobie jak ty zamydlic oczow tolerancja. Skoncz pierdolic swoja madrosci, obrazac tutaj normalnych i idz sobie dalej ssac kutasy czarnuchom. Wioski w Afryce czekaja na takie tolerancyjne jak ty.
To stąd pochodzą rasiści? Tacy frajerzy, którzy mają na tyle niskie mniemanie o sobie, że boją się, że każda kobieta poleci na kogoś innego? W sumie to tak myślałam.
Serio masz tak pusty baniak i niewyłapałaś że chodzi o gwałt a nie że kobieta poleci na czarnego?
Pierdolisz tak bo cie pewnie bolcowali i sie zeszmacilas. Madry bialy czlowiek z natury jest rasista bo wie i widzi jak sie w wiekszosci kolorowi zachowuja. Nie da sobie jak ty zamydlic oczow tolerancja. Skoncz pierdolic swoja madrosci, obrazac tutaj normalnych i idz sobie dalej ssac kutasy czarnuchom. Wioski w Afryce czekaja na takie tolerancyjne jak ty.
Kolejny zakompleksiony na punkcie seksu
Jedynie w bogatych dzielnicach, typu Beverly Hills w LA można sobie pomieszkać w sąsiedztwie czarnych, bo jeśli czarny ma majątek, to znaczy ze ma dużo białych genów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów