Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (9) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:06
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2025-01-04, 11:41
Gdyby w Hollywood kręcili teraz jakiś film katastroficzny to nawet nie muszą stosować efektów specjalnych bo mają gotowy klimat:

i jeszcze jeden filmik

Tutaj zniszczenia w dzielnicy Pacific Palisades w północnym Los Angeles

tutaj jeszcze pożar pewnej nieruchomości wystawionej na sprzedaż za 35 mln. $

żeby udrożnić ulice użyto buldożera do usuwania porzuconych aut

ale i tak najważniejsze to żeby wystawiać mandaty nieprawidłowo zaparkowanym pojazdom

Zgłoś
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
majeńka 2025-01-10, 23:37 2
rafalxp napisał/a:

oj tam oj tam dostaną ubezpieczenie prawda.... ? prawda ??
Bo coś wczoraj patrzyłem w TV że te tereny są zagrożone pożarami i tak samo trzęsieniami ziemi i nikt tego nie ubezpieczy,są niby jakieś programy stanowe.;E

Na to prawacy mają sposób: u Karolinki ustanowili prawo że przy ustalaniu stawek za ubezpieczenie nie wolno stosować badań naukowych na temat zmian klimatu.

Zaś lewacy na pustyni stawiają uprawy awokado (które potrzebuje 10 razy tyle wody co większość roślin).

1.XI — niech będzie i twoim świętem!
Zgłoś
pazuzu 2025-01-10, 23:40 2
maly01495 napisał/a:

Niech płonie ta żydowsko-pedofilsko-lewacka spierdolina

Żydowska to chyba raczej prawacka, bo teraz republikanie i trump bronią Izraela i benjamin netanjahu
Zgłoś
MichalED 2025-01-10, 23:49 9
A mnie tam ich nie szkoda. Kasy jak lodu, tipi z tektury to niech się jara. Oni mają w dupie czarnej nasze problemy a ja mam się przejmować co się dzieje u wujka sama... Pfy.
Zgłoś
Janko Wczoraj 0:20 5
I gdzie jesteś kurwo jedna z drugą co to do asfaltu się przyklejają żeby ratować świat
Zgłoś
pazuzu Wczoraj 0:34 3
MichalED napisał/a:

A mnie tam ich nie szkoda. Kasy jak lodu, tipi z tektury to niech się jara. Oni mają w dupie czarnej nasze problemy a ja mam się przejmować co się dzieje u wujka sama... Pfy.

Niby racja ale też nie do końca. Dużo się mówi o celebrytach i wiadomo że oni mają kasę, ale tam są tysiące ludzi pracujących przy hollywood tylko na jakiś chujowych stanowiskach, wcześniej były strajki przez 2 lata, produkcję stały i oni chuja zarabiali a teraz pożar im spalił cały dobytek, socjalu dla białych tam nie ma więc są w czarnej dupie
Zgłoś
diacon Wczoraj 0:45 8
[ Dodano 2025-01-11, 00:56 ]
pazuzu napisał/a:

Jprdl co ma się "lewctwo" do pozaru? A jak palił się texas rok temu i spolonelo prawie 450 tys hektarów to czyja wina? prawackich katoli bo głosowali na Trumpa i chodzili do kościoła? serio skąd biorą się tacy idioci jak ty 🤦‍♂️

W Kalifornii pożaru można było uniknąć lub ograniczyć skutki, polityka lewactwa te ich chore umysłowe wykwity powodują że staje się niebezpieczna dla ludzi i zwierząt, zrozum to. Pożary w Teksasie są innej natury,. Raz sierpem raz młotem lewacką hołotę. Wybory w USA, lewacka narracja i zakłamanie podczas kampanii wyborczej jest dobrym przykładem że im nie można ufać!
Zgłoś
cocktajl Wczoraj 1:03 1
No ale scenografie do kolejnego blade runnera już mają za friko. 😎
Zgłoś
Kochamadministracje Wczoraj 1:36 2
Dziwię się że jest jeszcze czym tam oddychać
Zgłoś
Sztruks Wczoraj 8:10 1
User1234560 napisał/a:

Myślę że to nie przypadek

Będą budować 15 minutowe miasta
Zgłoś
Megatrans666 Wczoraj 10:10 2
Zgłoś
diacon Wczoraj 10:18 3
cocktajl napisał/a:

No ale scenografie do kolejnego blade runnera już mają za friko. 😎

Ja bym wykorzystał do Constantine 2

Zgłoś
panar3 Wczoraj 11:44 1
Dla mnie to wygląda na usuwanie dowodów. Mało mamy pojęcia na temat działalności tych skurwesyńskich cwelebrytów i innych lewackich ścierw. Po aresztowaniu Jennefer Lopez za pedofilię świat ruchaczy dzieci i ćpaczy androhronu dostał sraczki. Podobna sprawa jak na Hawajach moim zdaniem. Zrobią wszystko aby zatuszować ślady.
Zgłoś
sensation87 Wczoraj 12:06 1
uśmiechnięci polacy co namawiali na szczypawki powinni pójść w te slady ale nasze intelygenty tylko grają fajnopolaków a w rzwczywistości to idioci na kredytach
Zgłoś
pazuzu Wczoraj 12:17
panar3 napisał/a:

Dla mnie to wygląda na usuwanie dowodów. Mało mamy pojęcia na temat działalności tych skurwesyńskich cwelebrytów i innych lewackich ścierw. Po aresztowaniu Jennefer Lopez za pedofilię świat ruchaczy dzieci i ćpaczy androhronu dostał sraczki. Podobna sprawa jak na Hawajach moim zdaniem. Zrobią wszystko aby zatuszować ślady.

O stary jaki towar bierzesz? 🙂 Jennifer Lopez aresztowana za pedofilię? w którym świecie? Rozumiem że Ty masz pojęcie co tam się dzieje a tajemna wiedzę masz od reptilian 🤦‍♂️
Zgłoś
Liczer Wczoraj 12:48 1
Po to była ta dziwna mgła wcześniej, aby uzyskano specjalny efekt. Coś jak piekło.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem