Los Angeles
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Los Angeles
Patrząc na takie filmy to wygląda, że Ameryka jest u Nas a nie za oceanem. Coś strasznego się tam dzieje.
"dzieci, wesoło wybiegły ze szkoły, zapaliły papierosy wyciągnęły flaszki, chodnik zapluly, ludzi przepędziły, maca rozjebał...y, mają ciemne skóry i ogromne pały. Czytając to, napewno leci nuta w glowie
Ajot napisał/a:
Jak zwykle są na tyle głupi, że filmują swoje przestępstwa.
A kto im co zrobi w tym pojebanym bidenowsko-obamskim-skurwiałym-lewackim stanie
Tylko wrzucić puszkę i zamknąć od zewnątrz ...
Taka jedna nacja nimi handlowała .... Znana z tego że posiadała garbate nosy ..... A wyłapywali ich właśnie czarni bracia
Bialych to oni powinni całować po rękach za to że "wykupili" ich dziadka od życia w Afryce bo połowa z nich tam by nie dożyła 15 lat
SkoPio1 napisał/a:
Takie są skutki nieużywania łańcuchów...
Taka jedna nacja nimi handlowała .... Znana z tego że posiadała garbate nosy ..... A wyłapywali ich właśnie czarni bracia
Bialych to oni powinni całować po rękach za to że "wykupili" ich dziadka od życia w Afryce bo połowa z nich tam by nie dożyła 15 lat
Ja tego nie rozumiem. Co im przeszkadza? Przecież sami hamburgerów nie zrobią. Po co niszczyć?
potrzebny jest ah 21 wieku niestety
A Holland nakręci film?
Najgorzej jak w maku trafisz na wycieczkę, a wycieczka z zoo to już w ogóle
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów