dziwne się rzeczy dzieją
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
krecik napisał/a:
chyba fake? pozdrawiam jak się jeszcze zastanawiacie
Pozdro dla króla ironii.
emilwkpg napisał/a:
no łał ale z was kurwa szerloki jebane , gościa nie ma w lustrze to pewnie nie zauważyliscie tak ? i pierdolicie ze fejk , no fejk tak fejk i nikt nie kryl sie z tym i nie móił ze to jest na serio .... boze co za lamersy
A wieszco to jest ironia?
Sarkos napisał/a:
Nieeeee, wcale nie widać, że koleś wisi na linkach, absolutnie.
Już się bałem że to prawdziwy wampir.
BuryRabarbar napisał/a:
zaczal gadac jak moja laska gdy ją dymam w nocy
to wspolczuje jesli Twoj egzemplarz gada podczas dymania ;]
emilwkpg napisał/a:
no łał ale z was kurwa szerloki jebane , gościa nie ma w lustrze to pewnie nie zauważyliscie tak ? i pierdolicie ze fejk , no fejk tak fejk i nikt nie kryl sie z tym i nie móił ze to jest na serio .... boze co za lamersy
czyli,ze co,bo ni rozumiem?
ps.to tam bylo lusto?
też mnie już wkurwiają te blade wampiry, nie ma dziwne że koleś wybuchł
niski poziom intelektualny postu.........ja pierdole..... ....cala ta strona ma niski poziom intelekualny......wladcy admini...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów