📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
55 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
@li53cz3k
nikogo nie mierzę żadną miarą, zwyczajnie wiem jak jest w kolejkach na lostniskach no loty do Polski, Kleczkowska ze złotopolskich to taki klasyk do tego córka-lambadziara w białych kozaczkach i najebane w 3 dupy mariany, których obsługa nie chce wpuścić do samolotu a cała reszta czeka.
nikogo nie mierzę żadną miarą, zwyczajnie wiem jak jest w kolejkach na lostniskach no loty do Polski, Kleczkowska ze złotopolskich to taki klasyk do tego córka-lambadziara w białych kozaczkach i najebane w 3 dupy mariany, których obsługa nie chce wpuścić do samolotu a cała reszta czeka.
tępa i pojebana cipa z płaskiego bym jej tak wyjebał na tej poczekalni ,żeby klaśnięcie było słychać w odjeżdżającym czym tam czyt[świniolot,świ niobus, czy nawet pociunk
widzę, że koś subskrybuje Steve kardynala na fb
Wkurwia takie pokazywanie, że "o potańczę sobie bo przecież jestem taka wyzwolona/wyzwolony chuj w ludzi będę tańczył gdzie mi się podoba". W autobusach na ten przykład coraz bardziej popularne (zaraz po słuchaniu muzy bez słuchawek) jest wycie na głos i udawanie, że się umie śpiewać. Kurwa ludzie ogarnijcie się. Za dużo tych filmów dla gimbazy tego całego StepUp ścierwa i You Can Dance. Myślą, że jak będą wyć albo rzucać się publicznie jak pojebani to ich jakis headhunter wyłowi. To nie Ameryka kurwa.
prostokątna dupa... nie ma nic gorszego... chyba że przez gazety w spodniach
widze same skrajnie prawicowe jakieś tu poglądy polaczkowate, gdyby ktoś się uśmiechnął do ciebie w kolejce do maka np, to uznał byś go za wariata, no tak już mamy, tym czasem za granicą uśmiech jest garniturem twarzy, mówi się helou nie guten morgen itp. laska którą można zauważyć a rzuca się w oczy na tym filmiku jest w swoim rodzaju artystką i "walczy" z kamiennymi twarzami, ma na to wyjebane a bawiła się przednio, nie to nie może być w polsce, tu by ją policja zwinęła z podejrzeniem że zaćpana, tańczyć każdy może i wszędzie a ludzie... udają że nie widzą, nie mówię żeby każdy zaczął tańczyć jak w reklamie, ale nikt nawet nie zaklaskał, to smutne jakimi jesteśmy sztywniakami z kijem w dupie, pozdro dla hejtów
japierdole spodnie podciągnięte pod miniaturki cycków, kto kurwa nosi takie ciuchy ?1?
Uwielbiam takie laski Niczego się nie wstydzą i umieją korzystać z życia
Co to za moda, żeby rajtuzy na wierzchu nosić.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów