Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Retorycznie bez sporów poglądowych - jeśli ukradnę MP3, to właściciel ją ma, czy tylko ja ją mam? Jeśli ktoś ukradnie rower, to właściciel ma go w dalszym ciągu, czy może nie?
Pierdol tak dalej i czuj się lepiej ale to niestety (tak uważam serio) nie zmieni naszego prawa. Tak więc hipokryzja górą bo sobie można tworzyć na dodatek sztuczną moralność i tłumaczyć nią że się jest tym lepszym. Do ucinania łap to kurwa milion chętnych - do bycia ucinanym niestety to już nie ma nikogo - wszyscy kurwa kryształowi, aniołki, moraliści, nikt nie bije żony ani nie kradnie czy też nie robi przekrętów. To po prostu kraj świętoszków. Dajta spokój i kończmy dysputę bo aż żal. Po prostu takie pierdolenie "złodziejom ucinać łapy" to siara i obciach jak chuj i aż dziw że w kraju w którym z 1000 ziomków tylko 3 by mnie nie okradło, wszyscy by łapy ucinali. Komedia i 3/4 krajanów nie ma rąk. Ciekawe kto by wtedy pracował żeby płacić podatki...
Pierdol tak dalej i czuj się lepiej ale to niestety (tak uważam serio) nie zmieni naszego prawa. Tak więc hipokryzja górą bo sobie można tworzyć na dodatek sztuczną moralność i tłumaczyć nią że się jest tym lepszym. Do ucinania łap to kurwa milion chętnych - do bycia ucinanym niestety to już nie ma nikogo - wszyscy kurwa kryształowi, aniołki, moraliści, nikt nie bije żony ani nie kradnie czy też nie robi przekrętów. To po prostu kraj świętoszków. Dajta spokój i kończmy dysputę bo aż żal. Po prostu takie pierdolenie "złodziejom ucinać łapy" to siara i obciach jak chuj i aż dziw że w kraju w którym z 1000 ziomków tylko 3 by mnie nie okradło, wszyscy by łapy ucinali. Komedia i 3/4 krajanów nie ma rąk. Ciekawe kto by wtedy pracował żeby płacić podatki...
Smyraj dropsa kokolino i nie bluzgaj w moim kierunku, chyba że jest to jedyny dla ciebie sposób, aby nadać swojej tępej wypowiedzi jakiego kolwiek sensu. I o ucinaniu rąk nic nie pisałem, ale jedynie o sposobie rozumienia przez ciebie kwestii "moralności". Nie odpowiedziałeś, a jedynie się nabluzgałeś, nie na temat. Tak więc dalej obczyszczaj tym co obczyszczasz i ssij tym co ssiesz.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów